lördag 29 september 2012

Landetmys

Igår åkte vi ut till landet för att fredagsmysa och sova sista natten för i år. Mannen jobbade kväll så det blev bara dottern och jag tillsammans m våra grannar på landet. Vi sov dock inte i vår stuga utan hos grannarna. Vi tände brasa, tittade på tv och pratade. Så mysigt och avslappnat! Skönt m vänner som dom där man känner att man kan va sig själv till 110%!

Så underbart att vakna upp till tystnaden här och njuta. Längtar redan till nästa säsong när vi kan börja va här igen! Nu fortsätter vi vårt slappande och åker hemåt i eftermiddag. Jag är fortfarande hostig, men fick en dunderhostmedicin igår! Så jag sov gott i natt! Skönt!

Ha en underbar lördag och tack för att ni fortsätter kika in här! Kram!

fredag 28 september 2012

Uppdateringsdags!

Länge sen sist! Tiden går så fort! Dags för lite uppdatering!
Jag kan börja med att berätta att för ca 2 veckor sen fick min systerson och hans sambo den finaste lilla flicka man kan tänka sig! Allt gick bra och vi har träffat det lilla underverket. Och min systerdotters son som föddes i juni växer och frodas. Härligt att ha små bebisar i familjen igen! Jag är så stolt över mina fina syskonbarn och deras små familjer!
 
För ett par veckor sen var jag och dottern och firade en vän som fyllde år. Blev lite nöjd med våran present till henne och jag tror den blev uppskattad :) Lite roligare än en blomma!
 
 
 Nymalt smaksatt kaffe (mint och apelsin), gratängformar och jättesöta små cupcakespraliner.
 

Idag är jag hemma från jobbet. Jag har fått en riktigt jobbig och envis hosta så jag beslutade mig för att stanna hemma idag och vila. Känner mig matt i hela kroppen!  Tänkte att jag skulle passa på att virka lite och uppdatera lite här och där :)
 
Här är en beställning som jag nyligen skickade iväg. Hoppas den nya ägaren blev nöjd :)
 

Min webbshop ligger nere just nu och jag kommer öppna den om ett tag igen. Jag håller på och uppdaterar, fyller på med nya varor och planerar lite inför kommande projekt. Jag har lite nytt på gång och planerar att utöka en hel del. Det känns roligt och spännande... vad det blir får ni se när det är dags!

Inom kort kommer jag ha en liten utlottning på fina saker! Håll utkik!
 
Nu ska jag vila lite!
Önskar er alla en underbar helg med mycket mys!!!

fredag 7 september 2012

Fredagsmys!

Förra helgen virkade jag färdigt en beställning och började på en ny. Har virkat macroner, men har gjort om mönstret lite. Jag tycker att det är SÅ roligt att få beställningar och många gånger önskar jag att jag hann göra mkt mer!

Ikväll har vi ätit tacos och myst ihop oss i soffan. Skönt med helg! Vi väntar på tillökning med spänning här! Min systerson ska bli pappa vilken dag som helst! De har gått över tiden en vecka och jag håller mina tummar och tår för att allt ska gå bra!

En trevlig och skön helg önskar jag er alla som läser här!

lördag 1 september 2012

Mysfrukost

Dottern och jag vaknade tidigt idag och ordnade med lite lyxfrukost :) Vi satte oss i vardagsrummet för att se film och mysa :) Bra start på helgen! Nu ska jag virka vidare på lite bakelser och macroner som jag påbörjade igår kväll. Ha en skön helg alla ni som tittar in här!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...