söndag 19 augusti 2012

Lite av varje :)

I sommar har jag/vi köpt ganska mkt nya små detaljer till hemmet... Det är roligt att förnya lite här och där. Dessutom håller jag på att måla en byrå, men den visar jag när jag är klar :)
Den här galgen fastnade jag för när vi var i Skåne, köpte den för en ganska billig slant.. Tycker om att fylls såna små väggbonader med detaljer :)

 I sommar har det inte funnits ork och tid för så mycket virkning och annat pyssel... men lite har jag hunnit med. Jag har massor med ideer, inspiration och lust nu... men orken tryter på kvällarna. Jag vill verkligen! Jag har många framtidsplaner och drömmar som jag tänker se till att uppfylla! Den här sommaren har jag verkligen tänkt och tänkt och tänkt... jag har tänkt mycket på hur jag vill att min/vår framtid ska se ut. Vad och hur det kommer bli återstår att se och det mesta har såklart med mitt yrkesliv att göra! :)

 Jag har mest virkat på beställningar... men har börjat lite smått inför marknaderna i jul... Den här pulsvärmaren har jag virkat av Drops Delight och mönstret finns med i nya kollektionen i deras häften. Garnet till dessa kan du köpa hos Garnboden i Söderköping. Det är virkat av ett och samma nystan! Blir fint!

Igår fick jag äran att följa med mina systrar på Formexmässan. Herregud säger jag bara!!! Jag blev alldeles hänförd av allt fint och jisses vilken inspirationskick!!! Jag önskar att jag hade fotat lite mer, men jag var för upptagen med allt annat! Dessutom träffade vi på Ernst ;) Han är trevlig den där Ernst ;)

Jag har varit med och beställt hem lite olika saker och pysselmaterial till min systers butik som ju är garn och hobby... Vi beställde lite från Sagen vintage och kanske dyker det upp en liten tävling här när varorna kommer hem! Håll utkik!

I år har jag lite extra svårt att acceptera att sommaren är så gott som slut... trots att jag verkligen gillar hösten. Tror att det har med sommarstugan att göra! Jag älskar att vara där! Älskar omgivningen och friden där ute, trivs sällan så bra på en plats som jag trivs där! Men än så länge kan vi åka ut, men det kmr nog bara bli lite över dagen då och då. Måste plocka lite svamp också ju! Jag längtar redan efter nästa säsong i stugan och jag har lite planer på vad som ska göras nästa år där ute. Lite fix måste nog ske :) Måla lite, rensa upp och göra fint i trädgården. Kanske fixa ett litet trädgårdsland...

Nu måste jag sova, ska upp tidigt imorgon! Jag öppnar på förskolan, vilket innebär att jag slutar kl 13! Ska på besök på mitt gamla jobb imorgon för att lämna tillbaka nyckeln och säga hej till barnen och före detta kollegorna!

1 kommentar:

  1. Hej!
    Jaså här var din blogg! Fin! Min mamma brukar sticka sockor i sådant där garn som skiftar, jag tycker det är helt fascinerande att det kan bli så!
    Kan tro at ni var överväldigade efter Formex,det är verkligen HUR stort som helst!
    Kram Anna

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en gullig hälsning till mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...