måndag 27 augusti 2012

Sjuk :(

I helgen har vi haft en mysig helg i Stockholm. Vi var på Grönan, åkte karuseller, vann massor av godis, sov på hotell, åt god mat och besökte gamla stan. Det enda som inte var bra var att jag började bli förkyld i fredags och i helgen blev jag sämre och sämre. Nu ligger jag hemma med datorn på magen och snorar... har blivit genomförkyld! Ser ut som jag fått en smäll på varje öga, de är helt svullna! Vad kan väl då passa bättre än att uppdatera här och drömma sig bort lite...
 
 Att vi tackade ja till sommarstugan var det bästa vi kunde göra tror jag! Det är sällan jag trivs så bra på en plats som jag trivs där! Tyvärr går ju tiden så fort och säsongen närmar sig sitt slut. Det blir nog ett par dagsturer till innan vi stänger igen för kommande säsong. Jag älskar den här vyn... fotot är taget sent på kvällen vid toalett och duschhuset när sommaren var som ljusast.  

 Här är en bild tagen från uterummet midsommarhelgen...
Jag har fixat till lite så det det är lite mer "vi" i stugan, men jag vill göra mycket mer! Egentligen spelar det inte så stor roll, men lite andra färger på väggarna och eventuellt andra tapeter i sovrummet. Dessutom en del trädgårdsfix nästa säsong!
 
 Mys...en kylig morgon i början av sommaren.
 
 Fina badplatsen...
Jag ser faktiskt fram emot höst och vinter nu, men jag längtar ännu mer tills vi kan börja vara i sommarstugan igen!
 
Nu ska jag kurera mig, vila lite och drömma lite :) Får se om jag orkar virka lite... ligger efter lite med beställningar igen! Måste lägga på ett kol med dessa!

3 kommentarer:

  1. Vad synd du blev sjuk när ni var i Stockholm, du får krya på dig så mycket. Vad mysigt för er med en sommarstuga, själv letar vi för fullt efter en, men oftast är de så dyra, men nån gång hoppas jag hitta det vi letar efter. Tack för fina kommentaren på min blogg, och ha en fin kväll, trots förkylningssjuka. Kram Mimmi

    SvaraRadera
  2. Måste kännas härligt att ni träffade så rätt med sommarstugan och trivs så bra där! Och jag håller med dig, så fort sommaren går mot sitt slut längtar man till nästa sommar, men visst finns det mycket som är mysigt med höst och vinter också =)
    Men så tråkigt med förkylning, hoppas den ger med sig! Krya på dig!
    Kram Petra

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en gullig hälsning till mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...