fredag 28 september 2012

Uppdateringsdags!

Länge sen sist! Tiden går så fort! Dags för lite uppdatering!
Jag kan börja med att berätta att för ca 2 veckor sen fick min systerson och hans sambo den finaste lilla flicka man kan tänka sig! Allt gick bra och vi har träffat det lilla underverket. Och min systerdotters son som föddes i juni växer och frodas. Härligt att ha små bebisar i familjen igen! Jag är så stolt över mina fina syskonbarn och deras små familjer!
 
För ett par veckor sen var jag och dottern och firade en vän som fyllde år. Blev lite nöjd med våran present till henne och jag tror den blev uppskattad :) Lite roligare än en blomma!
 
 
 Nymalt smaksatt kaffe (mint och apelsin), gratängformar och jättesöta små cupcakespraliner.
 

Idag är jag hemma från jobbet. Jag har fått en riktigt jobbig och envis hosta så jag beslutade mig för att stanna hemma idag och vila. Känner mig matt i hela kroppen!  Tänkte att jag skulle passa på att virka lite och uppdatera lite här och där :)
 
Här är en beställning som jag nyligen skickade iväg. Hoppas den nya ägaren blev nöjd :)
 

Min webbshop ligger nere just nu och jag kommer öppna den om ett tag igen. Jag håller på och uppdaterar, fyller på med nya varor och planerar lite inför kommande projekt. Jag har lite nytt på gång och planerar att utöka en hel del. Det känns roligt och spännande... vad det blir får ni se när det är dags!

Inom kort kommer jag ha en liten utlottning på fina saker! Håll utkik!
 
Nu ska jag vila lite!
Önskar er alla en underbar helg med mycket mys!!!

2 kommentarer:

  1. Sambon här dras också med något envist virus. Jag hoppas att jag slipper undan, men det är inte så lätt i dessa förkylningstider. Hoppas du piggar på dig fort! Kram

    SvaraRadera
  2. Så fin present!precis i min smak :0 du gjorde rätt i att stanna hemma,man skall lyssna till kroppen (villket man ofta är dålig på annars) trevlig helg! kram Jessica

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en gullig hälsning till mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...