söndag 19 september 2010

Tiden går!

Nu har jag jobbat på mitt nya jobb i 3 veckor, 3 veckor som gått väldigt snabbt! Det har varit ganska jobbigt att komma in i det, men jag trivs riktigt bra! Har hamnat i ett superbra arbetslag och jag tror knappast att man kan bli mer välkomnad än vad jag har blivit! Jag jobbar 100% på en förskola och jobbar på 1-3 års-avdelningen. Barnen är så himla gulliga! Bra val av mig! :)

Jag undrar lite var sommaren tog vägen, men jag tänker tillbaka på sommaren med ett léende! Har haft en fantastisk sommar med mannen och barnen!
Tack min älskade familj för att ni finns!

Nu till en helt annan sak... fick ett mail från Jotex att de fått in julgrejer... redan?! tänker de flesta och jag tänker att det inte är en dag för tidigt! Jag tycker ju att tiden innan jul är så mysig, när man börjar förbereda, pynta, tända massa ljus och pyssla. Jag börjar ju julpyssla ganska tidigt eftersom jag står på julmarknad i gamla Linköping varje år. Än så länge har jag inte börjat, har inte pysslat ett dugg på 3 veckor och det är ju ganska ovanligt för att vara jag! Jag har varit så trött efter jobbet! Men snart så, det börjar klia i fingrarna!
Här är iaf två fina saker från en serie hos Jotex som jag fastnade för. Superfint! Ser gammalt och lantligt ut, precis som jag vill ha det! Finns i rött också. Det fanns många fler fina saker såklart... bland annat plåtskyltar med samma motiv. Vi måste köpa ganska mycket nytt julpynt, eftersom vi hade översvämning i källare i våras när all snö smälte. Ganska mycket blev förstört... bland annat allt julpynt! Så planeringen kan börja! hihi!

Nu ska jag fortsätta måla lite lister, medan mannen kollar på fotboll. Hans lag leder och jag kan berätta för er att det hörs här hemma när dom gör mål. En vacker dag kommer jag få hjärtstopp... hahaha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en gullig hälsning till mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...