söndag 11 mars 2012

Äntligen!

Jag känner mig så nöjd idag! Har fixat och rensat i dotterns rum och dessutom har jag satt bröd på jäsning. Dessutom har jag äntligen beställt en köksmaskin... Den som är här nedan på bilden faktiskt och den kommer i slutet av månaden! Oj vad här ska bakas! Jag har blivit lite inspirerad av Virka liten kaka... igen! Hittar så mkt inspiratin hos henne!
Förresten så hittar jag otroligt mycket inspiration hos er alla!

Vädret är toppen idag! Tyvärr har jag mest varit inne eftersom jag verkligen vill få det färdigt här hemma nån gång. Vi har bott här ett år nu och vi är inte klara med allt än! Fy på oss! Jag tänkte att jag ska fixa iordning lite på balkongen också så vi kan sitta lite där. Än så länge väntar jag ett slag med blommor dit. Men snart så... Underbart att våren och sommaren äntligen stundar! :)
Ha nu en fortsatt skön söndag och en bra start på veckan imorgon!

4 kommentarer:

 1. Precis en sådan maskin har jag :) Den går varm här hemma :) Har dock varit dålig och bakat bröd på sistone. Får ta och skärpa mig på den fronten ;)

  SvaraRadera
 2. Titta där ja, och Bosch också ;) Hoppas du blir nöjd med den.
  Jag är jätte nöjd!
  Tack, de va rätt kul att virka mobilfodral, men de är svårt att göra på beställnig när man inte kan prova med telefonen.

  Hoppas du haft en bra helg Kram Cina

  SvaraRadera
 3. Sv: Ja, jag älskar dessa pennor. Känns som att möjligheterna är oändliga!

  Jag är mycket nöjd med min maskin. Den går som sagt varm här hemma. Så mycket smidigare än att stå och knåda degen själv! Och precis som du säger så är det mycket godare med hembakt bröd :)

  Kram

  SvaraRadera
 4. Så roligt, tänk så mycket du kommer baka nu =) Kul när det går snabbt och smidigt så att man kan unna sig nybakat ofta!
  Ha en fin dag! Kram Petra

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en gullig hälsning till mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...