måndag 2 juli 2012

Semester!

Ja nu har jag 4 veckor semester att se fram emot! Konstigt ändå att man vill hinna med så mkt så man nästan känner sig stressad... men jag ska andas och ta det riktigt lugnt! På lördag ska vi ju på husbilssemester! Det ska bli himla mysigt! Det ser vi fram emot allihop, synd bara att inte äldsta tjejen kan följa med pga sommarjobb! Vi försökte få ihop det tidsmässigt men det gick inte... det är vi lite ledsna för men det är väl bara att vänja sig när barnen börjar bli stora!

Helgen spenderades i sommarstugan... oj vad jag trivs där! Vi börjar göra det till vårt med lite nytt och gammalt i vår stil. Mysigt!

Måste också bara visa två söta muggar som jag budade hem på tradera... har laddat ner traderaappen i helgen. Tyckte de var så söta så jag kunde inte motstå dem! 49kr för båda... väntar in lite fler auktioner där jag lagt bud... farligt det där, när "ha-begäret" sätter in!


I lördags var vi på auktion i byn där vi har stugan. Riktigt roligt och hade jag haft möjlighet fraktmässigt, hade jag kunnat göra riktiga fynd! Men vi köpte en tv till stugan, en gammal skolbänk till dotterns pysselhörna i stugan och ett symaskinsbord (singer) som vi ska ha hemma. Har velat ha ett sånt länge... för alla de tre sakerna gav vi 110kr tillsammans... Helt galet! Det fanns så himla mkt fina renoveringsobjekt och småsaker. Det var första gången jag var på en sån auktion. Det var så roligt! Ser fram emot nästa år när det är auktion där igen!

Nu på morgonen har jag virkat lite igen, men nu ska vi åka och hälsa på min vän Z och Medeleines kanin! :) Ha en bra dag! kramisar!

3 kommentarer:

  1. Hoppas att du får en riktigt skön semester, och att solen tittar fram lite i alla fall. En annan har TRE! hela veckor kvar att jobba innan man får semester, men men man har ju i alla fall ett jobb att få semester i från =)

    SvaraRadera
  2. Vad mysigt det verkar vara i stugan. Sen auktionen verkade hur kul som helst, då när priserna är låga, vad kul. Ha en fin semester. Kram Mimmi

    SvaraRadera
  3. Nu blev jag också sugen på tradera och auktion. För min del blir det mest loppis. Så söta ni var du och din systerdotter. Ni är dessutom väldigt lika! Kram Lotta

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en gullig hälsning till mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...