fredag 29 juni 2012

Min älskade systerdotter!

Jag bjuder på ett foto av mig själv (för första gången i bloggen) och min systerdotter... varför?! Jo för jag är den mest stolta moster man kan tänka sig! Igår blev nämligen Louice och hennes Kim föräldrar till en liten pojke. Det blev en lång, men okomplicerad förlossning och de gick över 16 dagar! Vi står varandra nära jag och Louice... jag älskar alla mina syskonbarn väldigt mycket... men det har alltid varit ett speciellt band mellan oss. Och mellan min dotter och Louice finns också ett speciellt band. I perioder har vi nästan haft mamma/dotter relation, nu är hon en av mina bästa vänner! Jag kan prata om allt med den här 20-åringen och hon vet att hon kan prata med mig om allt.


Så med det här inlägget vill jag önska den underbara lilla familjen all lycka i världen! Jag vet att Louice och Kim kommer bli de bästa föräldrarna man kan tänka sig!

Älskar dig Lovis!

4 kommentarer:

 1. Hej!vad kul att se en bild på dig ;) vilken fin relation ni har,den får ni vara rädda om! Grattis o lycka till med den lille önskar jag föräldrarna!trevlig helg!kram Jessica

  SvaraRadera
 2. Åh, vad roligt med en bild på dig :D Vad fina ni är! Och grattis till utökningen av familjen! Så underbart att få snusa på lite bebis :)

  SvaraRadera
 3. <3 ni är härliga båda två! KRAM fina du!

  SvaraRadera
 4. Så roligt att få se dig på bild, och så mysigt med en liten ny familjemedlem! Grattis till föräldrarna! Kram Petra

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en gullig hälsning till mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...