tisdag 1 januari 2013

Sammanfattning av 2012

Tänkte göra en sammanfattning av året som gått precis som så många andra har gjort :) Jag skulle ha gjort det igår men hann inte!
 
Januari 2012 inleds med att virka lite beställningar, babyconvere och jordgubbar. Conversbeställningarna avlöser varandra, så roligt!

 I februari bestämmer jag och min fina vän Ph, att vi ska skaffa oss en pyssellokal... sagt och gjort! Vi inredde lite och utnyttjade lokalen ganska friskt i början. Nu har den mest blivit en lagerlokal där jag förvarar allt material.
 
 I februari bestämmer vi oss också för att vi ska testa husbilssemester till sommaren och bokar denna.
 
 I mars testar jag mig fram och gör lite nya "recept"... Det resulterade bland annat i denna smarriga kladdkaka!
 April: Beställningar kommer lite titt som tätt och jag virkar glatt på...

I maj lånar vi en liten ponny och trotsar M:s dumma allergi. Vi njuter av en lång promenad i skogen och vädret är underbart denna dag!
 Denna månad fyller min fina flicka år, så vi bakade lite gott fika till kalaset. Tänk vad det går att baka mycket gott som är helt mjölk och äggfritt...
 I maj tar jag även ett viktigt beslut. Efter en mycket lång betänketid bestämde jag mig för att söka nytt jobb eftersom jag inte trivdes så bra på min arbetsplats. Det svåra var att jag inte längre skulle arbeta med mina fina nyfunna vänner! Men nu ses vi då och då iaf och har ganska tät kontakt! :) Jag släpper dom aldrig ;)
 
Juni är månaden då vi får tillgång till sommarstugan... åh vad jag älskar att vara här! Här kan jag tanka energi och bara njuta av tystnaden! Våra grannar här är fina goda vänner!
 I slutet av juni händer något väldigt speciellt i vår familj! En ny generation föds och ut kommer den mest underbara lilla pojke. Min älskade systerdotter bli mamma vid 20 års ålder.
 
I juli åker vi till huvudstaden och får äntligen träffa det lilla underverket! Stolt storkusin!

Vi fortsätter denna månad med en väldigt lyckad marknad i Heda. Vi slår vårt försäljningsrekord även detta år! Klart den roligaste marknaden på hela året!
 Vi åker på husbilssemester som blir både lyckad och mindre lyckad. Vi blev jagade av regnet!!! Oj vad det regnade denna vecka!

I Augusti börjar jag tillverka lite smått till kommande marknader...
Vi avnjuter några helger i stugan och jag börjar nytt jobb den 6 augusti. Jag har väldigt blandade känslor inför det nya jobbet och det tar tid innan jag finner mig till rätta. Nu trivs jag fantastiskt bra med både kollegor och barn!
 
September: Beställningarna fortsätter att droppa in...
 I mitten av september föds ännu en liten i den nya generationen och min älskade systerson blir pappa till världens finaste lilla W. Åh vad underbart att få träffa dessa små finingar!
 
I slutet av september blir jag sjuk... och det kommer visa sig att det är en riktigt envis förkylning och hosta som till slut resulterar i lunginflammation.
 
Oktober: Under stunderna jag orkar sitta uppe virkar jag lite nya kakor, hittar på lite nya mönster igen. Det går lite trögt och jag hamnar i en mindre svacka... både själsligt och kroppsligt...
I November tar jag beslutet om att ta ledigt från jobbet och färdigställa examen. Eftersom jag bara har ett vikariat var jag först tvungen att säga upp mig, men efter många turer hit och dit fick jag erbjudandet att komma tillbaka. Jag tackar min lyckliga stjärna för det och var såklart inte sen med att tacka ja!
 
I slutet av denna månad står jag på den första julmaknaden. Marknaden i sig gick inte så bra som jag hade hoppats på, men den resulterade i en stor beställning på kakor och bakelser som ska användas till en utställning som går av stapeln 1 juni 2013.

December var månaden då allt ställdes på sin spets... Vad kommer nog uppdagas vartefter. Jag kan väl avslöja att mitt år inte slutar bra och det nya året börjar inte så bra heller. Men jag ser ljust på 2013 trots allt och jag kommer nu vara ledig fram till 1 april. Så den närmsta tiden blir det examensarbete!
 
Jag avslutar denna sammanfattning med en bild på julklappen vi gjorde till min systerdotter och hennes sambo, på deras underbara lilla guldklimp!
 
Jag önskar er alla ett fantastiskt 2013!
Jag är så otroligt glad för att alla er som tittar in här och skriver små rader! Det värmer så fint i hjärtat och jag älskar att kika runt bland era fina bloggar och finna massor med inspiration.
 
Många kramar!

4 kommentarer:

 1. Kikar in för att önska dig ett gott nytt år!

  Vi testade också husbilssemester för första gången 2012, köpte vår egen och vet med andra ord vad vi ska göra i sommar - frihet! =)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej tittar in för att önska dig en fin Nyårsdag/ nytt år med nya möjligheter!! Ser fram emot att följa dig fortsättningsvis! Kram Jessica

  SvaraRadera
 3. Hej på dej! Kul läsning minsann...hoppas att allt bara blir bättre o bättre nu då! Kram på dej ♥ Gunilla

  SvaraRadera
 4. Vilket härligt år ändå!!
  Hyr ni lokalen eller??

  Hur blir det med provvirkning osv då, blir det något mer eller är det avslutat??
  Ha det gött!
  Kram MAlin

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en gullig hälsning till mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...