tisdag 19 mars 2013

Hej hopp!

Herregud så dålig jag är på att blogga, pyssla och allt vad det innebär... :) Men jag kommer snart tillbaka med full kraft! Det är lite uppsats, hemmafix och annat som står överst på listan!  

Vi har kommit i ganska skaplig ordning nu, men det är lite småplock kvar. Det känns verkligen jättebra nu med flytten och allt. Jag mår bra! Och dottern säger att hon trivs bra här hon med! 

I helgen stod vi på loppis och sålde massa saker som jag rensat bort. Känns bra och befriande... så bra så jag kan handla lite nytt ;) I helgen blir det en tripp till Ullared! 


Bilder på hallen och köket! Jag tycker verkligen om den här lägenheten! 


 

 
Nu är det natti natti! Hoppas ni alla har det bra, sover gott och sedan får en fin onsdag! 
Kram! 

5 kommentarer:

 1. Vilken vacker symaskin och vilka vackra rosentavlor. Hittat tavlorna på loppis också??

  SvaraRadera
 2. Så fint ni bor, förstår att ni trivs i nya lägenheten! Måste vara riktigt roligt att få pyssla och fixa i nya hemmet. Önskar dig god shoppinglycka i Ullared =)
  Ha en fin dag!
  Kram Petra

  SvaraRadera
 3. Vilken vacker lägenhet ni har. Visst är det skönt att rensa bort ibland;)
  Önskar dig en härlig dag
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
 4. Åh söta DU! inget fel på det kortet alls.Så kul att få en bild på en människa man bara skriver till..Får en helt annan bild då innan.Vad skönt att ni trivs,Ullared känns väldans kul;) Jag /vi hade loppis också när vi flytta till stugan i fjol,MYCKET mindre plats nu men pytsar på lite efterhand o ut med lite efterhand:)) Kramen på dej ♥ Gunilla

  SvaraRadera
 5. Hej! kul att du visar upp dig :=) i bland bjuder jag oxå på en o annan bild..inte för att man älskar sig själv!! utan för i bland tänker jag.det är ju så här jag ser ut so what :)) så skönt att ni börjar bo in er i det nya! kram Jessica

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en gullig hälsning till mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...