söndag 13 juli 2014

Liten miniresa :)En vän till mig och jag bestämde lite hastigt och lustigt att vi skulle ut på roadtrip den veckan dottern var hos sin pappa. Vi packade bilen och gav oss iväg utan att förboka något. Vi åkte uppåt och hamnade i Leksand. På Leksand strands camping hade vi turen att få tag på en campingstuga, där vi sedan stannade två nätter :)
Vi begav oss ner till stranden på kvällen och fotade lite :)
 
 
Vatten vatten och åter vatten har vi sett den här resan! och berg!


 
Efter Leksand åkte vi neråt igen. Vi hade ett mål men ändrade oss och hamnade i Värmland istället. Bilden nedan är från en fin rastplats vi stannade på... Här satt vi och åt lunch, drack kaffe och doppade fötterna! Skön paus en varm dag! 


Vi hittade sedan en ledig stuga någonstans i Värmlands skogar! Jättelugnt ställe, men väldigt mysigt! Här dukade vi upp lite mat och drack lite rosé! Mumsigt!
 
 

Vi hade fantastiska dagar, avkopplande och stressfria som bjöd på sol, värme, bad, god mat, trevligt sällskap och en massa massa skratt! Nu packar jag om resväskorna för om några dagar åker jag och dottern till Turkiet! Ska bli underbart! Härligt med semester!
 


2 kommentarer:

  1. Så roligt med en spontan roadtrip, och det ser ut att ha varit en toppenresa. Och Turkiet låter förstås inte alls dumt det heller.. =)
    Önskar dig en härlig semesterresa!
    Kram Petra

    SvaraRadera
  2. Härlig tripp ni for på :) bara njuta o ha det gott! ha en fin sommar kram Jessica

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en gullig hälsning till mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...