måndag 14 februari 2011

Hemmafix...

I fredags ringde dom från skolan vid lunch och sa att min dotter var hängig och febrig. Det var bara att åka dit och hämta henne. Strax därefter kom mina kära föräldrar på besök. Vi fick den här fina blomma... precis i min smak! Och jag fick en fin LCHF-kokbok! Dessutom hade mamma gjort iordning ett fint album till oss med dotterns födelse och dop, min möhippa och vårt bröllop. Våra foton blev nämligen förstörda förra våren då vi hade översvämmning i huset. Oj vad glad jag blev för albumet! Tack kära mamma!

Mamma och pappa tyckte om våran lägenhet tror jag :)
I helgen har vi fixat lite. Vi har kommit iordning ganska bra, men nu ska tavlor upp och det ska göras fint i fönster och på bord/bänkar.
På spislampan står dessa små älvor och håller vakt.
Så här blev det i köket... Vi är nöjda, men den stora duken ska strykas :) Svårt att få bra bilder tycker jag. Speciellt när kameran inte är den bästa. Våran lägenhet är väldigt ljus och när solen skiner badar vi i ljus här! Underbart!

Kylan har kommit tillbaka. Visst är det vackert, men tänk så vackert det blir snart när allt blir grönt ute. Jag längtar verkligen! Jag brukar inte vara väderberoende men nu känns det verkligen som det räcker med snö och kyla... så välkommen våren!
Här är utsikten från vårt köksfönster.
Idag har jag varit och öppnat på jobbet, men sedan åkte jag hem igen. Dottern är fortfarande sjuk så vi tar det lite lugnt idag också. Nu ska jag sätta mig och sticka lite på ett projekt jag har. Visar bilder när det är klart.
Sedan ska M och jag fixa lite fika inför kvällens alla hjärtans dag middag som vi i familjen ska ha. Det blir lite extra god mat och fika som efterrätt.
Ha en bra dag ni som läser :) Kram!

1 kommentar:

  1. Vad snällt av din mamma att göra ett nytt album, kan inte ha varit roligt för er med en översvämmning som förstörde alla foton.
    Tycker också om den härliga blomman :)

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en gullig hälsning till mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...