onsdag 18 maj 2011

En mysig lunch...

Vi har ju ganska nyligen sålt vårat hus och flyttat in till stan igen, vilket vi trivs väldigt bra med! Den enda nackdelen vi egentligen kan komma på är att vi inte kan grilla med kolgrill. Vi får helt enkelt köpa oss en elgrill att ha på balkongen. Vi har en stor balkong med plats för ordentliga utemöbler, men vi får ju tyvärr inte grilla. Men eftersom vi har så underbar omgivning där vi bor, bestämde vi oss för att ta grillpremiären nere vid ån... det var i påskas, så det är lite sent inlägg om just detta.

Här är min underbara älskade tjej!

Vi var allihop... jag, min man, våran dotter och hans barn. Vi har så mycket vackert och fint omkring oss och för mig är det viktigt att ta till vara på det. Tyvärr är jag inte så bra på det alla gånger, men jag försöker! Man kan göra så bra saker av så lite. Vi hade en jättemysig lunch i det gröna och njöt av den första värmen!
Nu är allt så fantastiskt grönt här. Allt har slagit ut och jag försöker verkligen njuta av allt i naturen, alla årstider! Men det är nog våren/försommaren jag älskar mest..


Ikväll tog jag och min systerdotter en promenad här nere, ett jättefint promenadstråk... Jag tycker verkligen om att gå här, men jag gör det lite för sällan bara ;) Men nu ska det bli ändring på det!

2 kommentarer:

 1. Tack =)
  Ha funderat lite på de med makrnad också.
  Säljer du allt från din shop? Eller de är bara vikrat?
  /Catarina

  SvaraRadera
 2. tack för din snälla kommentar =D vad mycket fint du har att kika på här i bloggen, det var inte sista gången jag hälsade på hos dig =)

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en gullig hälsning till mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...