onsdag 4 januari 2012

Lite till...

Tänk att man går där och njuter av allt julpynt, ljusstakar, julgran, glögg, pepparkakor, julklappar osv... sen hinner man knappt blinka så är julen slut. Och när julen är slut vill man plötsligt bara få bort allt och vill varken se julpynt eller julgranar, man vill inte känna doften av glögg och pepparkakor och det är bråttom att få in våren! Men här får vi lov att se på eländet några dagar till... För i helgen ska jag skriva uppsats!

Men jag har varit inne på Jotex och spanat in våren och hittat många godbitar... Här är ett par av dem. På onsdag ska jag lämna in uppsatsen och efter det ska jag städa bort julen och få in våren! Vi får stå ut helt enkelt! Har fått in lite beställningar igen och försöker hinna med dem på kvällarna när jag slutat plugga. Så himla roligt med beställningar! Men jag har upptäckt ett märkligt fenomen. En beställning kommer sällan ensam. Det kan vara lugnt flera veckor, sen kommer flera beställningar på en gång. Lite roligt! Så nu ska jag sätta mig och virka lite jordgubbar...

3 kommentarer:

 1. Jobba, jobba johobba! ;) Kom igen tjejen, snart är det klart och kan du njuta. Kram!

  SvaraRadera
 2. mmm jordgubbsbeställning, någon som trotsar stormarna med vårkänslor!! trevligt!!

  SvaraRadera
 3. Känner igen de där med jul pyntet, när vi kom hem efter nyår ville jag bara få bort allt julpynt. De ända som är kvar är belysning i fönsterna och granen (den är i plast) tycker de blir så mysigt sken i tv rummet.

  Roligt med beställningar (i lagom dos) :)

  Kram Cina

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en gullig hälsning till mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...