fredag 20 januari 2012

Trött!

Jag känner mig trött och sliten, oinspirerad... Vi har haft ett par tuffa veckor på jobbet och jag har pluggat massor! Nu är jag klar med 2 av 3 uppgifter, så nu har jag "bara" mitt examensarbete kvar. Det känns skönt! Har bestämt mig för att det ska vara klart till sommaren.

Ibland saknar jag att ha häst... jag saknar känslan av att komma ut i stallet och all stress och frustration bara rinner av en. Man går in för det man gör och glömmer tid och rum. Tyvärr är ju dottern allergisk så jag får vänta några år till. Just nu skulle jag aldrig orka i alla fall...
Här är jag på min lilla Zina som jag hade som foderhäst för ett par år sen... Hon finns tyvärr inte längre, fina hästen. Jag var på väg att köpa henne, men ångrade mig pga dotterns allergi och min tid så jag lämnade tillbaka henne till ägaren. Hon hade verkligen sina egenheter, var kort sagt livsfarlig emellanåt, men oj vad jag älskade henne!

Nu har jag ju ridit en häst en dag i veckan, men jag har och har haft så mkt omkring mig så jag hittar inte inspirationen och lusten till det just nu. Det känns inte roligt... Så jag har bett om att få återkomma senare under våren igen.

Och inte har jag pyssel och virklust heller. Har massor idéer men inget kommer ur händerna. Det är därför det är lite stiltje här på bloggen. I helgen ska jag bara va med familjen, vila och ha det bra. Sen tar vi nya tag på måndag! :) ´

Ha nu en skön helg alla underbara läsare och bloggare! Jag är så otroligt glad och tacksam för att ni kommer hit och läser och ger mig små hälsningar! Sköt om er och mys nu riktigt ordentligt!

7 kommentarer:

 1. Hej! låter som du behöver ladda dina batterier ♥ Januari är en tuff månad solfattigt o brist på energi är ju en bidragande orsak! sköt om dig,så vänder det snart! kram kram Jessica

  SvaraRadera
 2. jaa du som många andra det är jobbig tid nu..Skynda långsamt vännen ♥ Kram Gunilla

  SvaraRadera
 3. Skönt med en helg ledig. Ibland är det precis det man behöver för att komma ikapp dig själv och hitta motivationen igen :)

  SvaraRadera
 4. Du ska veta att dina kollegor tycker om dig och värdesätter dig massor! :) Stor kram, ladda batterierna och så ses vi på måndag igen. Full rulle, men det kommer att bli en BRA vecka. Bara för att vi är där! ;)

  SvaraRadera
 5. Hoppas det blir bättre! Vilken fin häst jag gillade att den var grå!
  Kram MAlin

  SvaraRadera
 6. Sv: Ja, det är väldigt roligt! Alltid roligt att kunna sitta och surra lite medan man pysslar :)

  Ja, är godkänd på en tenta och väntar på svar om den andra, så det är bara att hålla tummarna!

  Kram

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Kul att hitta din blogg, Jättemycket fint jag får inspiration ifrån. Och du jag kan bara rekommendera träningen, kan inte själv nu när jag är i v40 men snart kommer bäbben och då är det dvd träning för att komma igång och tillbaka som gäller. Friskis DVD med core eller jympa körde jag förra gången men nu ska det också bli Zumba, har kört den emd mina elever mycket i skolan och den är helt bra. Lycka till!! Maria

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en gullig hälsning till mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...