fredag 18 maj 2012

Grönt!

Tänk att allt har blivit sådär grönt och härligt igen! Jag älskar det! Det gäller bara att se det när det finns mitt framför ögonen!

Just nu är det stora förändringar på gång i mitt liv, därför är det lite tyst på bloggen. 
Det viktigaste i livet är att följa hjärtats väg och faktiskt se de möjligheter som kommer! Saker och ting sker av en anledning och min tro är att det som ska ske, det sker.
Jag står inför ett val och jag vet precis vad jag ska välja, jag har tvekat, men jag måste göra det som känns rätt i hjärtat!

5 kommentarer:

 1. Härlig tid nu, man måste stanna upp och njuta. Lycka till med din framtid och hoppas allt ordnar sig. Kram Mimmi

  SvaraRadera
 2. Visst är det ljuvligt med allt grönt! Spännande med förändringar. Tack för lyckönskningen vi längtar massor! Lycka till i din framtid !
  Kram

  SvaraRadera
 3. Kör så det ryker. Det blir nog bra ändå, vad du än väljer. Men glöm inte att ta tag i det där andra med!! <3 Kram, min fina vän!!
  /PH

  SvaraRadera
 4. Hoppas du berättar sen,lite nyfiken blir man ju är det jobb kanske?lycka till o kram från Jessica

  SvaraRadera
 5. Tack så mycket!

  Blommorna har jag köpt i en butik här i stan, finns även i deras webshop http://scraphuset.se Tror att det är Reprint som gör dem, så de går nog att få tag på i de flesta scrap-butiker :) Bladen jag använt under har jag köpt på Panduro.

  Spännande med förändringar, jag är helt säker på att du gör rätt som följer ditt hjärta! Men man blir ju lite nyfiken på vad som är i görningen, men vi får kanske veta i sinom tid!

  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en gullig hälsning till mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...