måndag 28 januari 2013

Tack!!!

Jag vill tacka alla er som kommer in och läser här och ett särskilt tack till alla er som lämnar så gulliga kommentarer! Jag blir alldeles varm i hjärtat! 
Tyvärr är jag inte så aktiv med kommentarer hos er andra! Men jag läser era bloggar och inspireras av er! Tack för att ni delar med er! 
Idag bjuder jag på en fin vinterbild som jag tog förra veckan när jag var ute och gick en lång promenad i kylan! 

Pysselprojektet just nu är två par converse som jag fått beställning på. Efter dom måste jag sätta igång med min stora beställning som ska vara klar i maj. Kakorna som ska vara med på en utställning i sommar... 
Jag har massor idéer i huvudet på saker jag vill göra! Just nu jagar jag lägenhet för fullt, jag har en på gång som jag tror kan bli bra! Så jag vill ju göra massa fint dit nu :) 
Filtar, glasunderlägg, ljuslyktor... allt möjligt! Och det finns så mkt fina mönster att få tag på... men men, en sak i taget ;) 

Jag önskar er alla en underbar vecka! Själv ska jag fortsätta med min uppsats som jag just nu är hemma för att skriva färdigt! 

Kramar! 

4 kommentarer:

  1. Du gör såå mycket fint, jag gillar verkligen det du gör. ska nog beställa lite kakor och sånt framöver. Ha en fin dag. Kram Mimmi

    SvaraRadera
  2. Du gör så ljuvliga saker och jag är helt säker på att utställningen kommer bli succé. Tack för att du delade med dig på min sida idag och jag hoppas av hela mitt hjärta att allt kommer lösa sig för dig (med allt.)

    Önskar dig en härlig kväll
    Kram
    Annie

    SvaraRadera
  3. Åh TACK för fina ord vännen ♥ Ska du flytta? Hoppas den blir bra då... Då har du fullt upp det förstår vi här..Kram på dej / Gunilla

    SvaraRadera
  4. Ååå vad mycket fint du gör vännen.Ha en skön torsdag.Kram på dej Rita ♥

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en gullig hälsning till mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...