söndag 16 januari 2011

Virkad pläd

I år har jag bestämt mig för att inte åka på så många marknader. Det blir en sommarmarknad och en julmarknad. Den sista tiden har jag kännt att jag vill göra lite saker till oss... känns som jag alltid gör allt för att sälja. Det är jätteroligt så klart, men i år satsar jag på att pyssla till oss själva. Marknaderna har sista tiden orsakat onödig stress, vilket jag helst vill undvika. Att vara kreativ och skapa ska vara roligt, inget tvång!

Vi har äntligen beställt en ny soffa! En stooor hörndivansoffa som många får plats i :) Till den vill jag göra en filt och jag sitter och kollar lite på Drops för att hitta en som passar. Det finns ju hur mycket som helst där och det är så fruktansvärt svårt att välja! Jag är inte så bra på att sticka, bättre på att virka... men här är en stickad filt som jag gillar. Vi har mycket vitt hemma och jag gillar att sätta lite färg genom detaljer.
(Bilden är lånad från drops hemsida)
Men så tittade jag i den nya kollektionen för vår/sommar 2011 och hittade de här kuddfodralen och filten under. Så himla fint! Tyvärr har inte mönstret kommit ut än, men det kan vänta lite. Jag håller för närvarande på och syr en kanonfin tavla som jag ska visa här när den är färdig. Men för att återgå till kuddfodral och filt så är det här mönstret i ett mjukt och härligt bomullsgarn. Jag har fördelen att ha en syster som äger en egen liten garnbod och hon är återförsäljare av Drops garner!
( Bilderna är lånade från Drops Design)
Det återstår att se vilken det blir... antar att det blir den nyaste modellen. Jag har så mycket idéer i huvudet och så mycket jag vill göra i nya lägenheten. Det gäller bara att få till tiden. Nu ska jag packa! Nästa helg går stora flyttlasset!2 kommentarer:

 1. Hej och tack för titten hos mej!
  Ser att ni ska flytta .....igen...?!
  Hoppas att ni kommer att trivas i lägenheten.
  Vilken fint och rart hus ni hade!

  Så många fina plädar och virkade saker, det borde finnas mycket fint som du kan inspireras av, du som är duktig på sånt!
  Lycka till med flytten!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Ååååh vad avis jag blir, jag visste att du var kreativ men du kan ju massor!! Du får lära mig hur man virkar, vi stoppar in alla barn i byggrummet och så virkar vi! ;)
  Tusen tack för dina snälla ord!! Du ska veta att jag är glad för att du svarade i telefon när jag skulle boka dig som vikarie där innan sommaren. Tänk så det kan gå... Kram!!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en gullig hälsning till mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...