måndag 22 augusti 2011

Här var det julkakor!

Jag vet att jag är tidig... men jag erkänner, jag älskar julen och jag kan inte låta bli att längta lite lite grann efter att få fixa och mysa! Dessa godbitar virkade jag en dag förra julen när jag och dottern var hemma och var sjuka. Kommer ihåg att vi satt hemma i soffan med täcken och kuddar, i huset som vi bodde i... jag virkade och Madeleine tittade på film.

I vanliga fall använder jag inte akrylgarn i mina kakor, gillar inte resultatet. Men det är svårt att hitta ett saffransfärgat garn och därför blev det ett akrylgarn till lussebullen.
Dessutom gjorde jag en pepparkaksdelicato :) Mumsigt!
Jag virkade också en liten smal polkagriskäpp. Inuti har jag en piprensare så att den går att böja. Det kommer definitivt bli mer julpyssel i alla möjliga former framöver... men jag ska nog vänta lite grann. Ville iaf visa dessa...

Jag var på marknad igår, men det gick verkligen inte bra. Dålig annonsering vilket såklart resulterade i att det inte kom så många människor. Men det var fint väder och jag hade ett pensionärspar bredvid mig som var supertrevliga! Det är ju det som är så underbart med marknader... man lär känna nya människor, både unga och gamla.

Nästa helg har jag 2 olika marknader, en fred-lörd och en sönd. Sedan är det ingen marknad förrän i oktober och det ska bli ganska skönt. Efter den i oktober så är det bara en 4-dagars julmarknad inomhus kvar för det här året.

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Hittade precis hit :) Har kikat runt lite o vilka underbart fina saker du gör. Här kommer jag fortsätta kika in! :)

  Titta gärna in på min blogg: http://iminkakburk.blogspot.com/ om du har tid

  Hälsningar Josefine

  SvaraRadera
 2. Hej! ja du det går fortare än man tror till julen :)) fina bakverk! kramiz Jessica

  SvaraRadera
 3. Jätte fina! Kan tro att de inte är lätt att hitta rätt saffransgarn. Ha inte börjat kolla efter de ännu, men sen ska jag med sätta igång med jul kakor:)

  Vad ha du i polkagrisen? Du ha lindat in den i någon? hihi kanske du inte vill avslöja ;)

  Kram Catarina

  SvaraRadera
 4. Har inte heller lyckats hitta ett passande saffransfärgat garn, så det blev akryl för mig också till min lussekatt förra julen. Härlig pepparkaksrulle! Du gav mig en idé där!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en gullig hälsning till mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...