lördag 27 augusti 2011

Sysselsättning...

...på marknaden igår och idag blev att virka en pumpa mellan kunderna som var mer sällsynta igår än idag! Blev inte nöjd med stjälken, den ska absolut göras om! Annars är jag nöjd med färg och form!

Jag är precis hemkommen från en 2-dagars marknad och jag är inte nöjd med resultatet! Det gick inte bra och annars brukar det vara helt ok på den marknaden. Men jag var inklämd mellan 2 storsäljare (äkta knallar!) och jag hade föredragit att vara bland andra hantverkare. Nu har jag bestämt mig för att inte åka på traditionella knallemarknader mer, utan håller mig till hantverksmarknader! Där passar vi in bättre med våra produkter. Punkt slut!


Imorgon blir det storstädning och rensning! Vi ska börja göra om lite hemma... byta lite rum och tapetsera! Det ska bli roligt! Är så sugen på att verkligen få ordning nu så att det blir som vi vill ha det.


Jag är heeelt slut nu och ont i ryggen har jag! Ska fixa mat till mig och familjen, sen blir det soffhäng resten av kvällen... ja, med virkningen såklart!


Kram!

8 kommentarer:

 1. Klokt beslut! ;)
  Själv har jag bokad Östhammars och Eksjös julmarknad, det ska bli skoj! Skulle tipsa om att de hade billig torkad lavendel på international street market idag, men du kanske har så det räcker? Annars har jag en påse till dig. :)
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Ja det är trist när det går dåligt! Man tappar sugen och orken kan man säga...
  Hoppas annars allt är bra?

  SvaraRadera
 3. Ja precis det är det...
  Ja dom marknaderna brukar kunna gå bra..
  Jodå det är bra här. :)
  Katten är en riktig fikabröd-o-man. ;)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag fullkomligen älskar dina saker, dina tårtbitar och små bakelser är ju helt underbara! Vi kan ju helt klart finna inspiration av varandra :)

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig pumpa. Det verkar som folk har hållt lite mer i plånboken i år. Min försäljning har inte varit så stor som i fjol.

  SvaraRadera
 6. Jätte fin! Nej jag ha fortfarande inte hittat någon bra burn till kanelbullarna. Synd att den inte finns kvar. men värre är de med beiga den anväds till nästan hälften av alla kakor. Få köpa hem massor innan de ta slut.
  Synd att de inte gick så bra på marknaden. Ska bli spännande att se hur de går på mickelsmäss. Kanske inte säljer alls mycket. Svårt att veta. Kram

  SvaraRadera
 7. Tråkigt att det inte blev så bra på marknaden, du gör ju så fina saker! Synd att du fick en sådan plats.. Men det låter spännande med tapetsering, så roligt att få göra om så att det blir som man vill ha det. =) Kram Petra

  SvaraRadera
 8. Hej! ännu ett litet konsverk av dig :) ha en fin vecka rara du! kramiz Jessica

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en gullig hälsning till mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...