lördag 10 september 2011

Award

Jag har fått en award! Oj, vad glad jag blev! Jag fick den av gulliga Petra som har en helt underbar blogg som heter Torpliv!


Motiveringen var:
"Alexandras blogg bjuder på massor av kreativitet och de sötaste virkade konstverk man kan tänka sig"

Tack snälla Petra!


Hade jag inte fått utmärkelsen av dig hade jag skickat den vidare till dig!

Jag ska nu länka till den jag fick awarden av, sedan svara på 5 frågor och därefter skicka vidare awarden till 5 andra bloggar med färre än 100 besökare.


1. Varför började du blogga? Oj... min första blogg hette "I väntan på en dröm" och där bloggade jag bland annat om min längtan efter att få flytta ut på landet. Jag bloggade om lite inredning, om vårt sökande efter ett annat boende, om våran flytt, om min häst, lite pyssel och allmänt om mitt liv. Anledningen till att jag startade den var för att jag helt enkelt var nyfiken och ville testa hur det var att blogga. Men bloggen blev lite för personlig och jag valde att stänga ner den och starta Änglar och Hjärtan istället :)


2. Vilka bloggar följer du? Jag följer många virkbloggar och många inredningsbloggar. Inredningen som gäller för mig är lantlig stil, därför följer jag gärna sådana bloggar trots att jag inte själv bloggar så mkt om inredning. En och annan hästblogg följer jag också så klart eftersom det är ett av mina stora intresse!


3. Favoritfärg(er)? En mycket svår fråga tycker jag. Jag gillar de flesta färgerna, men hemma har vi vitt, svart och pastellfärger... rosa är en av favoriterna!


4. Favoritfilm? Jag gillar många filmer, ser dock inte så mkt film just nu. Det beror helt och hållet på vilket humör jag är på... men jag gillar mest romantiska filmer och jag gråter alltid ;) hihi... En av mina absoluta favvisar är "Huset vid sjön".


5. Vilka länder drömmer du om att besöka och varför? Jag är inte så mycket för sol och värme, gillar inte när det är för varmt... jag besöker hellre ställen där det finns mycket att upptäcka och där naturen är storslagen! Så i stort sett var som helst med fin natur och så lite giftiga djur som möjligt!

Ja, att skicka vidare till 5 andra är svårt... jag skulle vilja ge den till alla som följer mig och alla jag följer eftersom jag tycker att alla bloggar är så härliga på sitt sätt...
Men... den går vidare till:Virka liten kaka


Catarina är en otroligt kreativ tjej som virkar massor med härliga kakor och bakelser. Hon delar även med sig av lite mysiga utflykter med familjen. Hon är en stor inspirationskälla för mig!

Änglastina


En mysig virkblogg där bloggerskan visar alla möjliga härliga kreationer! Allt från virkade bakelser till virkade sadelskydd. Ytterligare en blogg att bli inspirerad av!
Johanna bloggar om sina bakverk och kreationer och dessa är inte virkade! Hon ger många uppslag till fikastunden och visar läckra bilder på sina bakverk. En blogg man blir riktigt glad av att läsa!

I min kakburk


En 16-årig tjej som virkar och delar med sig av sina virkade kakor och bakelser. Färgglad och härlig blogg med massor av fina bilder!


Betongsnäckor och änglar


Annelie skriver om stickning, virkning, inredning, betongjutning och annat hantverk och bjuder på härliga bilder. Bloggen ger en skön känsla med jordnära färger och material. En blogg jag kastar mig över när ett nytt inlägg dyker upp!

1 kommentar:

 1. Hejsan!
  Tack så väldigt mycket för din award, blir jätteglad och så himla roligt att du tycker om det jag gör.
  Jag hoppas du inte tar illa vid att jag inte för den vidare, jag brukar inte göra det längre, men jag lägger upp den bland de andra jag har fått och länkar till dig
  Tack så mycket en gång...
  Många kramar från Annelie
  Nu ska jag kika runt lite hos dig med....

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en gullig hälsning till mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...