söndag 25 september 2011

Sjuk...

Jag har legat utslagen i stort sett hela helgen... åkt på någon dum bacillusk med 39 graders feber och halsont. Nu har febern släppt, men jag har börjat hosta och har verkligen ingen ork... Därför är jag hemma idag.


Men att sitta i soffan och titta på gardiner piggar upp lite och är inte särskilt ansträngande...Någon virkning har det inte heller blivit, har knappt orkat sitta upp!


Vi (jag) håller på och tapetserar vårat sovrum som vi delar med dottern. Dock har det avstannat nu tyvärr, men det är inte mycket kvar! Vi har ett rum för lite, men vi trivs så bra här så vi står ut några år :) Vi har insett att det är bättre att vi delar med Madeleine än att några av syskonen delar. Det blir lugnast så! (båda bilderna lånade från Jotex)
Tapeterna är grårandiga i två nyanser, ganska breda ränder. Det är Madeleine som har valt dem och jag måste säga att hon har bra smak! Kanske blir det för mycket randigt med gardinerna ovan. Annars gillar jag dom mycket!

Men dom här är ju också fina och jag tror att det lutar mest åt dom faktiskt!

En sak är säker... längtar väldigt mycket tills allt är klart här hemma. Det tråkigaste med att tapetsera så är att det blir så sjukt rörigt överallt! Svårt att motivera dottern att hålla ordning när hennes grejer är i lådor i hela vardagsrummet! Så låt denna dumma bacill lämna min kropp nu, så jag kan börja jobba igen och så jag orkar fixa här hemma!

3 kommentarer:

 1. Krya på dig, vännen! Kan vi ha smittats av samma hemska bacilusk? Har legat hela helgen, dock utan feber tack och lov och är uppe på benen i dag.
  Styrkekramar från mig! ♥

  SvaraRadera
 2. Krya på dig och lycka till med resten av renorveringen!

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Hoppas du är piggare nu..
  Jag loggar alltid in utan att bocka för den. För ett tag sen när de va strul att kommenterade läste jag att man skulle göra så sen har jag fortsätt att inte bocka i den rutan.

  Märkte igår att de ändå inte gick att kommentera, veka som de är vissa blogga och andra går inte.. hmm konstigt.

  Ha de bra du också.
  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en gullig hälsning till mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...