tisdag 13 december 2011

Nissarna...

Först och främst vill jag tacka för alla gulliga kommentarer och jag vill även hälsa nya följare välkomna! Så roligt att ni hittar hit och vill fortsätta läsa min blogg :) Roligt att ni vill delta i tävlingen!

Några av nissarna som blev över från marknaden fick flytta till adventsljusstaken på köksbordet hemma hos oss. De ser ut att trivas ganska bra!

Lite skrynklig duk... jag veeeet!
Idag har vi gått luciatåg på jobbet för alla föräldrar. Barnen skötte sig såklart utmärkt! De är så himla gulliga i sina små lucialinnen, pepparkaks och tomtedräkter! Jag gillar mitt jobb!

Nu ska jag fortsätta med en inlämningsuppgift som ska in imorgon. Känns helt ok nu när jag tagit tag i mina reststudier på riktigt!


Hoppas ni alla har haft en mysig Lucia!

3 kommentarer:

 1. Åh så söta tomtisar..visst ser dióm ut att trivas fint där..jasså du studerar...nåt speciellt tro? Tack för titten hos mej,blir så gla så...kramis Gunilla

  SvaraRadera
 2. Tack! :) Egentligen studerar jag inte... jag har gjort och har några uppgifter och mitt examensarbete kvar. Var lite trött på studierna en period. Men nu har jag jobbat i lite mer än ett år och nu är det dags att färdigställa studierna så jag får ut min examen. Jag är förskollärare :) Kram!

  SvaraRadera
 3. Åh så fint!!Fina små tomtar :)
  Hoppas tomten kommer med en bakmaskin =) Efter jag köpt denna har jag blivit totalt förälskad i allt med bakning. Innan idag gjorde jag 3 limpor bröd. Jag är jätte nöjd med den, mitt bästa köp ihop med min Elcykel som jag gillar så mycket :)

  Ha de så bra hoppas ni hade en mysig lucia igår. Kram

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en gullig hälsning till mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...