fredag 17 februari 2012

Lite bakning...

Här hemma har vi sjukstuga... dottern är sjuk, hög feber och genomförkyld :( Igår innan febern kom försökte jag locka henne med bakning vilket hon verkligen älskar. Vi började, hos satt på en stol bredvid och plötsligt sa hon "-Mamma, du får baka... jag går till soffan". Kort därefter steg febertermometern från 37,3 till 39,5 på väldigt kort tid... nästan lite otäckt... När hon hade somnat bakade jag vidare... och jag testade att baka makroner för första gången i mitt liv. Det gick ganska bra, lite svårt att få dem runda, med ojojoj vad goda de blev!

Min kamera är spårlöst försvunnen och min mobil är från 1800-talet, så bilderna blir som de blir!
Här är det färdiga resultatet... hallonsmak! Mums! Mannen som ofta är lite skeptisk mot fika (tror han själv iaf... jag vet sanningen, hihi) tyckte om dom väldigt mycket! Idag när jag kom hem från jobbet insåg jag att ganska många var borta. Han hade ätit ett gäng igår kväll när han kom hem från jobbet. Så i helgen blir det nog en omgång till, men med chokladsmak!


För övrigt har jag anmält mig till marknad den sista mars och första april. Så jag håller på att färdigställa en beställning och däremellan virkar jag lite nya kakor...


Hoppas alla får en mysig helg!

3 kommentarer:

 1. De ser goda ut! Har varit sugen på att prova att baka så´na ett tag men inte kommit till skott.
  Ha en fin helg!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Det ser ju jätte smaskigt ut o härlig färg. Ha en underbar lördag kram Beijan

  SvaraRadera
 3. Jag glömde inte er present...det var det enda jag fotade o tänkte lägga upp, därför skrev jag inte med det. Däremot glömde jag ladda upp bilderna jag tog på preseten!!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en gullig hälsning till mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...