lördag 7 april 2012

Äggjakt och virkning!

Här är vårat påskris designat av Madeleine! hihi... hon tyckte det skulle va mkt fjädrar i riset...
 Här har vi haft påskäggsjakt på morgonen, påskharen var här i natt ;) Tyävrr är det ingen som går på det där med påskharen här hemma längre...
Jag har gjort om min kladdkaka och ytterligare en gång har jag gjort om kärleksmumsen. Det är framförallt grädden på kladdkakan som är omgjord.
Här är gamla bilden...
Här är nya kladdkakan...
 Och nya kärleksmumsen... Kladdkakan är jag nöjd med men ska göra den pyttelite högre...
Idag ska vi ägna dagen åt att äta godis och god mat. Min systerdotter och hennes sambo skulle komma och äta hos oss idag, men här är det 3 av 5 som är förkylda och de ville inte riskera att bli sjuka... så vi får väl hålla tillgodo med oss själva! Jag ska plugga lite nu på förmiddagen. Inte den roligaste aktiviteten på en påskafton, men måste man så måste man!
Imorgon ska vi till min ena syster och äta mat.

Ha en underbar påsk alla fina!

3 kommentarer:

 1. Vilka fina bakelser och påskris. Ha en riktigt skön påsk. /christel

  SvaraRadera
 2. Åh va sugen jag blir på mums kakor! Jaa du här är det röd näsa som gäller,är så förkyld...Men gubben o jag tar det lugnt själva här i kväll,ska grilla lite...Gla Påsk!

  SvaraRadera
 3. Fint det blev med "nya grädden", de är såå söta dina små kreationer. Man blir riktigt godissugen när man ser dem... =) Och duktig är du som pluggar fast det är helg, hoppas det gick bra med pluggandet! Minns hur det var när tentor och inlämningar väntade på hög, men så skönt när det är gjort sedan!
  Önskar dig en härlig söndag! Kram Petra

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en gullig hälsning till mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...