söndag 1 april 2012

Lite nytt igen...

Inläggen duggar inte tätt direkt... men nu är jag här ;) Ska även ta en liten rundtur bland er andra under dagen! Jag skulle egentligen ha stått på marknad i helgen, men jag och P tog beslutet att hoppa över pga tidsbrist! Igår var jag uppe en sväng i kylan tillsammans med mannen och dottern. Ingen hit... för få utställare och fruktansvärt lite besökare. Kändes bra i magen att vi inte betalat dryga tusenlappen för 2 dagar där.

Igår hämtade jag ut lite nytt garn som jag beställt från Ejes garn. Jag har bestämt mig för att testa lite nya garnsorter och inte bara snöa in på tilda! Det är så himla fin lyster i Catania.
Jag satte igång och provvirka direkt :) En chokladboll i det mörkbruna där bredvid det röda, det blev väldigt bra! Ingen bild, glömde fota...
Jag virkade en GB favorit igår morse innan jag hämtat ut garnet... så det här är i tilda och candy.
Något som är så sjukt irriterande är när man har en idé i huvudet om hur man ska virka en kaka, sen blir det inte alls som man tänkt sig! Jag blir galen på det och kan inte släppa virkningen. Här blev iaf resultatet av en ny kärleksmums. Är nöjd med färg, storlek och höjd, men inte utformningen. Tror det är själva monteringen som inte blev som jag ville. Jag får testa vidare!
Nu ska jag väcka mannen och om ett tag ska vi till Maxi och inhandla veckans mat. Dottern min har blivit förkyld nu igen, men jag har lite på känn att det är allergi nu.
Sen ska jag förbereda några utvecklingssamtal, och göra upp en plan för uppsatsskrivningen. Måste verkligen ta tag i den nu! Ska lägga fram den den 1/6 :)
Ha en bra dag ni som läser! Och tack för att ni fortsätter att kika in här och tack till er som kommenterar! Det värmer gött i hjärtat :)

3 kommentarer:

 1. Vad skönt att ni hoppade över marknaden!
  Du är så duktig på att virka. Kul att prova nytt garn kan jag tänka?! Kanske kan ge ny inspiration?
  Tack för gratulationen!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Men vad otroligt fina smaskiga saker du virkat, glasspinnen så himla söt, och även moccarutorna, jag vill också kunna... kanske du har mönster. Superfint och superduktig. Ha en skön söndag. Ps var gärna med i mina utlottningar på min blogg. Kram Mimmi

  SvaraRadera
 3. Oj jag såg ju sen att du hade en webshop som man kan beställa, ska kika lite mer, ha det så gott.

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en gullig hälsning till mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...