tisdag 3 april 2012

Längtar...

Jag har en sån där dag idag då jag längtar... Jag längtar efter grönskan i naturen, efter att få mer energi och att få känna den där sprudlande känslan jag får en tidig sommarmorgon när solen redan börjat värma. Åh vad jag längtar!
Den här bilden är när vi var på Harstena i somras med min syster och hennes man. Vi åkte en tur dit och köpte lite lax och glass. De bor på en ö i S:t Annas skärgård på sommaren och det är helt underbart att komma dit! Vi hade segelbåt när jag var liten och jag kan få en sån stark längtan efter skärgården ibland. Tyvärr delar inte mannen och jag samma intressen, så jag får nöja mig med att komma till syrran ibland ;) Det går bra det med, hihi... Och dit åker även mannen gärna!

Jag längtar efter att få sitta ute på balkongen och njuta av värmen på kvällen efter en arbetsdag. Eller gå ut på morgonen och äta frukost där. Underbart att ha en stor balkong när man bor centralt! Att sitta där och njuta och pyssla är den bästa vardagslyxen! :)

Vi har ett perfekt promenadstråk där vi bor... Stångån! Här är det otroligt vackert på sommaren! Mysigt när det åker båtar (som vi ser från balkongen). Och få saker går upp emot en tidig morgonpromenad när man hör allt fågelkvitter! Underbart!
Men tiden kommer gå snabbt! Jag har att göra innan det är sommar! Idag har jag varit och registrerat mig för examenarbetet och jag har lånat massa böcker. Så i påsk vet ni vad jag gör! Plugg plugg plugg! Skönt att komma igång. Den 1 juni är det meningen att jag ska lägga fram uppsatsen. Nu blir det lite virkning innan sängen hägrar! Jag börjar tidigt imorgon så jag ska försöka lägga mig tidigt.

4 kommentarer:

 1. Vad mysigt ni verkar ha haft på semestern, förstår att du längtar. Lycka till med pluggandet. Kram Mimmi

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder ;=) just nu är det kallt o blåsigt rena rama April vädret!önskar dig en Gladpåsk! kram Jessica

  SvaraRadera
 3. Åh, vad fint du har det utanför dig! Skulle också vilja ha ett fint promenadstråk sådär nära inpå! Kul att du gillade min ask! Jag är övertygad om att du kan göra minst lika snyggt, det är inte så svårt som det ser ut faktiskt :) Kram/ Sofie

  SvaraRadera
 4. Ja, ibland man man längta sig fördärvad! Men vi får försöka att njuta även av nuet. Det är viktigt har jag lärt mig. =0)
  Glad Påsk!
  Kram!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en gullig hälsning till mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...