söndag 28 oktober 2012

I mina gömmor

Jag hittade 3 gamla julkort som jag gjort för säkert 3-4 år sedan... Jag  har stämplat själv och målat. Tycker dom är ganska fina :)
Jag hade dessa fina stämplar, men för några år sedan när vi bodde i huset, hade vi översvämning i källaren. Och eftersom det var avloppsvatten slängde jag allt som hade simmat runt i det och därmed åkte dessa söta stämplar i sopsäcken! Lite synd, har inte blivit av att jag köpt nytt.
 

Jag är inte så bra på det där med scrapping, men jag tycker det är så roligt! Kanske skulle ta och köpa mig några stämplar och lite färg igen :)


Dessa stämplar kommer från ett företag som heter Hänglar och Stänglar.

 
Jag har varit sjuk i över 1 månad, därav lite tyst på bloggen. Jag försöker gå till jobbet, men åker därmed på ännu värre förkylningar! Har hostat sen september, har varit förkyld i över 2 veckor och i fredags blev det ännu värre. Igår låg jag med över 39 graders feber... Har fortfarande feber, men inte så hög, kommer väl till kvällen igen eftersom jag tagit febernedsättande. Inte roligt att vara sjuk så länge, pysslet blir lidande och man orkar inget annat än det som är nödvändigt. Har aldrig varit med om detta tidigare trots mitt yrke. Klart jag varit sjuk förut, men aldrig så långdraget!
 
Ikväll drar jag vinnaren på min utlottning! Håll utkik! Jag tar nog dottern till hjälp!
 
Kram på er alla fina!

8 kommentarer:

 1. Känner igen din sjukhöst likadant här helt hopplöst.
  Vilka fina kort. Finns ju massor av underbara stämplar...
  Ha en fin dag!
  Kram Katha

  SvaraRadera
 2. Hej lilla gumman...fina kort du gjort...va jobbigt att vara hängig o dålig såå länge...
  Tack för titten..kram vännen / Gunilla

  SvaraRadera
 3. Jättefina julkort du har gjort. Hoppas du känner dig bättre snart. Ha en fin dag.Kram

  SvaraRadera
 4. Är du säker på att det bara är förkylning? Låter inte nåt vidare bra det där. Har du varit och kollat upp det?
  mvh Agneta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har varit och kollat och läkaren säger att det är virus MEN han tog inga prover. Det gjordes första gången, då visade det inget men det har ju gått en månad sen dess ungefär. Tyckte det va konstigt i alla fall att inga prover togs...

   Radera
  2. Hmm, kan ju börja som virus men övergå till något annat. Och när man har så pass långdragna besvär borde de ju titta på varför du inte blir av med det..
   mvh Agneta

   Radera
  3. Jag har bokat tid igen på VC och de tyckte att jag skulle komma in och ta prover för att se om jag behöver antibiotika... Tack!

   Radera
 5. Men vilka fina julkort du gjort! Du får gärna visa mig tekniken i hur du färglägger stämpelbilderna så fint. Krya på dig, hoppas du blir frisk så vi kan ses snart va alldeles för länge sedan.

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en gullig hälsning till mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...