söndag 7 oktober 2012

Namn?!

Hej alla!
Först vill jag tacka er alla för fina kommentarer! Jag blir så glad och det värmer så när ni kommer in här och tar er tid att läsa och skriva några rader!
 
Jag tänkte delge er en sak här och jag tänkte fråga om er hjälp! Jag vill satsa mer seriöst nu på mina hantverk. I dagsläget har jag Änglar och Hjärtan som en hobbyverksamhet eftersom jag egentligen inte tjänar något på mina sålda alster. Jag har hittills inte haft något överskott, men vill alltså ombilda det och registrera det på riktigt så att jag kan satsa lite. Jag har många planer, men det är såklart hemligt fortfarande ;)
 
När jag startade bloggen döpte jag den till Änglar och Hjärtan för att jag gjorde mycket smycken med just änglar och hjärtan. Jag håller mig till lite gammaldags stil på ljus och kort och använder mig mycket av änglamotiv och hjärtformer. Jag kommer fortsätta med det.
 
 
 MEN nu undrar jag om ni tycker att Änglar och Hjärtan är ett bra namn (virkar ju mkt som egentligen inte har med namnet att göra) eller om ni har några andra namnförslag?! Ska jag registrera det namnet eller tycker ni att jag ska byta namn?! Det är jättesvårt!!! Jag skulle vara jättetacksam om ni ville hjälpa mig med detta och efteråt kommer jag ha en liten "give away" utlottning.
 
Nu ska jag packa ihop mig och åka iväg till Ljungs slott. Säljer min systers produkter där den här helgen och vi delar lite på tiden. 
 
Ha en underbar söndag!!! Kram! 

7 kommentarer:

 1. Hej vännen och grattis till ditt stora steg att våga satsa!

  Så svårt att välja ett passande namn. Änglar och hjärtan är ett fint namn och om du också kommer att fortsätta med den typen av hantverk så tycker jag att namnet funkar alldeles utmärkt! =)

  Ett stort lycka till från mig! Kram ♥

  SvaraRadera
 2. Hej Alexandra
  Nä jag tycker redan att namnet är jättebra!
  Kram från Ewa

  SvaraRadera
 3. Va roligt att du vågar satsa fullt ut. Önskade jag vore lika modig :( Jag tycker du ska behålla namnet eftersom folk känner igen det (om nu ingen annan har registrerat ett firmanamn i det redan). Jag önskar dig all lycka till och jag kommer med spänning följa dig på bloggen.

  SvaraRadera
 4. Vad roligt bara kör på. Tycker att ditt namn sitter jätte bra så det vore synd att ändra något som är så fint redan. Håller tummarna att allt ska gå i lås för dig. Ha en härlig höstdag kram Beijan

  SvaraRadera
 5. Håller med ovanstående. Änglar och hjärtan är du så håll fast vid det om det finns ledigt som företagsnamn.

  SvaraRadera
 6. Fint namn men kanske kul med nåt nytt. Något med dina fina bakelser kanske, om du ska satsa på att virka så kanske lättare att hitta dig om du heter: Exempelvis: "Smått och gott med garn" " Virkade godsaker" "Garngodsaker" Ja det finns ju massor. Kul tycker jag att du vågar satsa. Kanske ska göra lite reklam i våra bloggar runt omkring. Ha en ny fin vecka. Kram Mimmi

  SvaraRadera
 7. Förstår vad du menar, men jag tycker "Änglar och hjärtan" är så fint. Hoppas det kommer ett mönster på dina söta pajer snart ;0)
  mvh Agneta

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en gullig hälsning till mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...