måndag 6 juni 2011

Balkongmöbler!

Några balkongmöbler har det inte blivit än! Det har liksom inte blivit av än. Men nu har jag hittat en grupp till bra pris som jag väldigt gärna vill ha! Vi är 5 personer i familjen varannan vecka så vi måste ha en grupp där alla får plats. Det kommer ätas många måltider där ute!

(bilden är lånad från Ulfåsa möbler)
Jag vill sitta på balkongen med mitt pyssel, omgiven av örter, blommor och andra plantor. Ja, balkongen är faktiskt ganska stor så det får plats m mycket! Och utsikten är fantastisk här upp på 5:e våningen! Precis nedanför är det vatten (stångång) och vi ser båtar åka genom slussen. Balkongen är det bästa med den här lägenheten förutom den öppna planlösningen!



Marknaden ja... den gick superbra! Jag sålde bra och jag stod precis vid den lilla hamnen i byn. En liten by i skärgården! Tyvärr så glömde jag kameran igen! Stämningen var på topp och vädret likaså. Några sålde ägg och hade hönsen med sig i bur så det var lite lagom lantligt :) Bredvid mig stod en man som byggde och renoverade båtar och under tiden han var där tjärade han en gammal eka. Det luktade gott, men starkt! En bit bort stod det några och sålde fisk och deras kö ringlade sig förbi mitt bord vilket resulterade i att folk passade på att handla lite hos mig medan de väntade! Dit kommer jag åka nästa år igen!

1 kommentar:

  1. Vad roligt att det gick bra på marknaden, hoppas du tittar över framöver...ha en fin vecka, kramen

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en gullig hälsning till mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...