söndag 7 augusti 2011

Semesterrapport!

Nu är vi hemma igen efter en trevlig vecka i underbara Skåne! Vi hade sån himla tur m vädret och idag är det riktigt ruskväder här hemma.


Vi hann med ganska mycket, men vi hann även att ta det lugnt och bara slappna av. Älskar atmosfären i Skåne, kanske inbillar jag mig bara men det känns som att det är ett annat tempo där... lite lugnare. Nu hyr ju vi stugan ute på landet, 1,5 mil utanför Ystad så det är klart att det är lugnare där än hemma i stan.
Vi tog dagarna som de kom lite och en dag åkte vi till Ystad djurpark. Mycket fint ställe, härlig omgivning och djuren såg ut att trivas bra.




Dessutom har vi hälsat på hos mannens jobbarkompis mamma... Hon bor mitt på Skåneslätten i en fantastisk Skånelänga. Vi blev inbjudna på tacoskväll där och hade riktigt trevligt.
En liten vy från muren kring deras hus! Fint!

Dessutom hann vi såklart med ett långt besök i min favoritbutik i närheten, Torsviks gårdsbutik! Så mkt fint och så mkt att titta på! Där var det rea och jag passade såklart på att shoppa! När jag hittar så fina butiker med så bra priser finns det inte en enda loppis i världen som kan slå det! Så loppisarna blev i stort sett bojkottade den här gången!
Utanför...


Så här ser det ut i en liten del av butiken inne...



Och så här såg det ut när vi kom till stugan efter att varit där... allt till ett mkt bra pris! Ja, vi gjorde annat också... badade i havet, umgicks m våra kompisar, jag och tjejerna red, hade grillkväll hos oss och som sagt, bara tog det lugnt...



Mycket virkning blev det dock inte... Det här är vad jag lyckades åstadkomma! Ett par virkade babyconverse som var beställda...



Ett försök till oval mazarin, blev inte nöjd... ska göra om den! En liten minibakelse och en jordgubbe. Jag som trodde att jag skulle hinna massor! Men jag prioriterade annat helt enkelt :)

Nu ikväll jag virka vidare! Har lite beställningar att ta hand om igen!



Tack alla för era goa kommentarer i förra inlägget! Hoppas ni haft det bra! Imorgon börjar allvaret igen... jobb! Är inte sugen för fem öre, vill vara ledig mer ju!!!



Kram!

4 kommentarer:

  1. Hej! det är något visst med skåne! vi semestrade där flera år när Emil (sonen) var mindre! då hade vi husvagn det var en mysig tid! så kul att dessutom fynda lite oxå :) ha en skön kväll! kramiz Jessica

    SvaraRadera
  2. Den blev ju jätte fin mazarinen. Ååh nu vill jag också göra om min ju ;)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Låter som om ni haft en härlig semester och vilka fina fynd du gjort! Och de små skorna du gör är såå söta!
    Här är det också dags för första arbetsdagen efter semestern, veckorna går verkligen fort..
    Kram Petra

    SvaraRadera
  4. Hej vännen!
    Så härligt med semester i Skåne-land! ;) Vi var i Ystad förra sommaren, älskar staden, så mysigt.

    Tack för din gulliga lilla hälsning hemma hos mig, vad glad jag blir! ♥ Kul också att du vill vra med i tävlingen.

    Kram kram ♥

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en gullig hälsning till mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...