fredag 14 oktober 2011

Funderar... testvirkare?!

Jag har fått ganska många mail där folk undrat om jag säljer mönster på mina virkade alster... I dagsläget har jag inga "färdiga" mönster, allt är nedkluddrat i min handskrivna mönsterbok. Därför funderar jag nu på att ta steget och fråga om någon vill testvirka mina mönster för att jag sedan ska kunna sälja/ge ut mönster...


Jag kommer INTE att ge ut eller sälja mitt mönster på virkade "converse"... inte än iaf, eftersom jag känner mig för osäker på att skriva mönster som andra förstår.



Så ja... är det någon som är intresserad av att testvirka mina mönster? Jag söker i så fall 2-3 personer.



Nu har jag tagit helg! Ska laga lite mat, sen blir det lite virkning eller stickning! Har börjat producera till julmarknaderna!



Ha en trevlig helg alla som läser här! Jag är så himla glad för att så många verkar hitta hit! Ännu gladare blir jag när jag får kommentarer! ;)


Min mailadress är: anglarohjartan@live.se

9 kommentarer:

  1. Hej mitt namn är Mari MAGNUSSON OCH GILLAR ATT VIRKA KAN GÄRNA BLI TESTVIRKARE KRAM maria
    MIN MAIL
    maria.schaar1966@gmail.com

    SvaraRadera
  2. Jag virkar snabbt och flitigt, 11 år och passionen är väldigt stor. Skulle hemskt gärna vilja, och mejla så fort som möjligt för mönster. :) Mejlen kommer här under och jag hoppas på att du vill ha mig. :D

    theaarnman@yahoo.se

    SvaraRadera
  3. Hej! Jag har skickat dej ett mail :) trevlig helg! Mvh Anki k

    SvaraRadera
  4. Oj! Det hade ju varit väldigt roligt att få testvirka dina mönster! Men då får jag nog återkomma när jag har blivit van igen.. =)
    Men tack vare dina fina inlägg och ditt tips om websidan med mönster fick jag inspiration och har nu stickat en av två raggsockor och virkat en liten kant på sockan! =) Hoppas du får en fin helg! Kram Petra

    SvaraRadera
  5. Mailet kom tillbaka med okänd mottagare som anledning. Jag ställer gärna upp och testvirkat. Jag har tidigare testvirkat åt ellenkantarellen och virka liten kaka... Det vore jätteroligt att få hjälpa till. Se gärna min blogg. Trevlig helg!

    SvaraRadera
  6. Glömde tacka för kommentaren om sjalarna och tipsa dig om utlottningen hos mig där jag lottar ut en av dem =) Kram Petra

    SvaraRadera
  7. Jag är nybörjare på att virka men visst vore det kul att se om en nybörjare som jag kunde klara av mönstren.
    Kram malin

    SvaraRadera
  8. Jag ställer gärna upp som testvirkare! Har precis dragit igång med min alldeles egna pysselblogg så det skulle vara roligt att få börja med att prova på "jobbet" som testvirkare. Jag är också ganska duktig på att renskriva mönster (om jag får säga det själv) så behöver du hjälp med det så säg bara till!

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en gullig hälsning till mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...