söndag 18 december 2011

Inlägg nr 100 :)

Vill först och främst tacka så mycket för responsen på min tävling! Så roligt att så många ville vara med och roligt att lite nya har hittat hit! Ni är varmt välkomna!


I går morse blev jag färdig med den här lilla skapelsen. En vän till mig har beställt den och hon ska ge bort den i julklapp. Visst blev hon väl ganska söt?!

Mönstret kommer från Candy magazine nr 1 (tror jag) och den är virkad i dubbelt garn av Tilda. Så hon blev ganska stor...


Om någon skulle vilja beställa en sådan kostar den 250 kr.


Den här helgen har varit riktigt skön... men jag känner att det ska bli skönt med några extra lediga dagar kring jul.


Idag har jag varit ute och ridit som jag brukar på söndagar. Idag blev det en snabb tur barbacka. Det blåste och piskade snö när vi red iväg och jag måste verkligen uppdatera min hästklädgarderob! Det blev skitkallt! Nästa gång ska jag ta en lång tur och leta lite ridvägar. Skönt att ha en häst att bara sitta och lulla runt lite på... hon är så himla snäll... och söt!

Hoppas att alla har haft en trevlig helg och en mysig 4:e advent!

3 kommentarer:

  1. Fin skapelse du har gjort :)
    Ha en trevlig 4e advent :)

    SvaraRadera
  2. den blev ju riktigt lyckad, och söt också !

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Hur har du det? Så mycket fint du tillverkar! I år blev det ingen julmarknad för oss, vi hade så mycket annat för oss och tiden har verkligen sprungit fram. Min lilla Snutta är redan 5 månader och det händer massor hela tiden :) Vad duktig du är som är så pysslig och vad söt den lilla "skapelsen" blev! Vad härligt att vara ute och rida men ja, klä dig varmt! :)

    Kram på dig och God Jul!

    Susanne

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en gullig hälsning till mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...