söndag 4 december 2011

Julmarknaden slut

Ja, då var årets julmarknader avklarade! Det gick över förväntan i helgen och jag är väldigt nöjd med försäljningen! Jag har inte alls mycket med mig hem, känns mycket bra! :) Idag fick dottern följa med trots att hon är genomförkyld. Hon hade feber i fredags, men idag är hon frisk igen så imorgon blir det skola för henne igen! Här är vi nere i gårdsbutiken där vi stod på marknad... Det är så fint och mysigt! Köpte med oss lite äppelmust, portvinsgelé, ost, julgodis, knäckebröd m.m.

Ja, dit åker jag definitivt tillbaka nästa år på julmarknad. Det blir även en vårmarknad där nästa år. Ser fram emot att börja planera för vårmarknaderna. Först ska jag se till att beta av alla beställningar... Det känns ganska skönt att julmarknaderna är över måste jag säga. Det är otroligt roligt att åka på marknader, roligt att träffa så mycket folk och jag blir så glad när folk faktiskt köper det jag tillverkar! Men man blir trött och det är stressigt innan! Men som sagt, nu väntar vår och sommarmarknaderna och det ser jag verkligen fram emot!


Har virkat lite bullar med mitt nya bullgarn... Blev väldigt nöjd med färgen :)

I måndags (dagen efter 1:a advent) julpyntade vi lite här hemma. Vi har inte pyntat allt, men jag vill visa vad jag gjorde med våran fågelbur vi har på linneskåpet i vardagsrummet. Bilderna är lite suddiga men jag gillar inte att fota med blixt inne när det är mörkt ute. Så här ser det ut i sin helhet på skåpet...

Gjorde ett litet tomtebo. Köpte så fin tomte på en flugsvamp ner på Unnerstad gård och tyckte att de passade bra där inne tillsammans med lite mossa.


Nu ska vi tända lite ljus här, sen ska jag sätta mig i soffan med Krister och Madeleine. Jag har sjukt ont i huvudet. Håller på och sockeravgiftar mig, kan vara det... så jag ska vila nu!

Hoppas ni har haft en mysig 2:a advent! Ta hand om er och varandra!

6 kommentarer:

  1. Vad roligt att det gick så bra för dig oxå på julömarknaden!!!
    Och jag håller med dig man är helt slut efteråt!
    Stressigt innan och man vill göra så mycket som man inte hinner, skitkul att stå på marknaden men efteråt är det som luften går ur en.
    Nu sitter jag oxå här med några barbiebeställningar jag har som måste bli klara innan jul.SEN ska jag fortsätta testvirka det lovar jag!!
    Kram MAlin

    SvaraRadera
  2. Hej jag hittade hit idag och oj vad mkt fint du har gjort! Jag lägger genast till dig i min blogglista, ska bli jätteroligt att få följa din blogg.

    Må gott

    SvaraRadera
  3. såg i din nätbutik att vi har samma porslin. Trodde jag var den enda i världen som gillar dessa mysiga tallrikar =)

    SvaraRadera
  4. Go kväll! Jättekul att du tittar in.

    Ja jag tänkte att macarons är ju populärt nu och man vill ju vara med i toppen ;)

    Listan.... hm jo även jag har en. Den är så lång att jag inte vet vart jag ska börja, det riktigt kokar i huvudet av ideér!

    Trevlig kväll och välkommen åter.

    SvaraRadera
  5. Åh vad mysig fågelbur, jätte fint!
    Kul att de gick bra på marknaden.

    Kramar Cina

    SvaraRadera
  6. Kul att det gått så bra på marknaden, men det kan ju inte annat med så söta saker! Och pysslat fint har du gjort också, mysigt =) Hoppas att din huvudvärk är borta också och att du får en fin kväll! Kram Petra

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en gullig hälsning till mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...