måndag 25 juni 2012

Myshelg...

Vi har haft en riktigt mysig helg i stugan och slog på stort och sov över 3 nätter första riktiga vistelsen där... himla mysigt, känns lugnt och tryggt!

Vi spenderade tid med grannarna/vännerna, var på midsommarfirande, tände brasa, fiskade, åt god mat och alldeles för mycket fika och andra godsaker!
Jag plockade lite fina lupiner och satte i en vas i uterummet. Så hittade jag en fin vattenkanna i förrådet... tyckte det blev fint på bänken! Lite sommarfint :)Sista kvällen när vi gick ner till toaletten slogs jag av den otroligt vackra utsikten från hagen nedanför vår stuga... och plockade såklart upp Iphonen ;) Går ingenstans utan min telefon! haha!

Sammanfattningsvis så var helgen en riktig myshelg! Konstigt nog var vi så trötta när vi kom hem... vi är inte vana vid lantluft, hihi! Nu längtar jag efter att spendera mer tid där! Precis vad jag behöver känner jag! Nu är det bara 4 arbetsdagar kvar, sedan kommer den välförtjänta semestern!

Ps, besök mig gärna på instagram... maddis75 heter jag där :)


1 kommentar:

  1. Det ser så mysigt ut, måste vara riktigt roligt att få sommarfixa vid erat nya ställe! Hoppas du får en fin semester med många soliga och avkopplande dagar =) Kram Petra

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en gullig hälsning till mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...