fredag 1 juni 2012

Sjukstuga!

Oj vad lång tid det dröjer mellan inläggen just nu... Inte lätt att hinna med allt man vill... jobbar heltid, jobbar övertid pga utvecklingssamtal och kvällsmöten. Jag kommer hem och är helt slut, däckar i soffan varje kväll! Det ska bli så skönt med lite semester snart!
Nu är dottern sjuk, halsfluss och äter pencillin. Hon har haft så himla ont i halsen, stackars! Men nu mår hon bättre! Så idag blir det lite städning här hemma inför helgen!
Har inte virkat några kakor på länge, håller på med conversebeställningar! Så jag bjuder på en "gammal" bild...

I helgen får vi nog nyckeln till sommarstugan! Vi bestämde oss för att ta den och det känns jättebra. Så underbart att ha ett så fint ställe att åka till! Stugan i sig är väl inte inredd i min smak direkt, men vad gör väl det? Det är helt fantastisk omgivning och jag är helt säker på att det blir kalasbra! Kommer bli många fina dagar där med sol, bad, fiske, trevligt sällskap, grillkvällar och massor med mys! Det kommer komma bilder och rapportering här på bloggen!

 Det andra jag har skrivit om tidigare, ett stort beslut, är också klart! Jag har nu skrivit papper på ett nytt jobb som några av er gissade på! Det känns jättejättebra! Jag börjar nytt jobb den 1/9 :) Det är alltid svårt att bryta från det man har, men ibland känner man så starkt vad man måste och vill göra och då ska man göra det. Det är väldigt väldigt noga övervägt och det känns bra! Dessutom har jag tagit tag i min hälsa och kilona trillar sakta men säkert av :) Gött!

Ha nu en riktigt trevlig helg ni som läser för det ska jag ha! Det blir lite plugg, lite fix och massor mys med familjen!

4 kommentarer:

 1. Hej! skickar en styrke kram till dig ♥ många beslut är svåra att ta,men det blir säkert bra! härligt med kilon som rasar,mina kom tillbaka :( ha det så gott vännen<kram Jessica

  SvaraRadera
 2. Grattis till det nya jobbet! Jag hoppas att du ska trivas :) Och självklart att dottern kryar på sig snabbt!

  Fortfarande avis på den där sommarstugan :)

  Kram
  Sofie

  SvaraRadera
 3. Grattis till nya jobbet! Visst är det en stor omställning att byta arbete, men minst lika spännande och roligt gissar jag! =) Hoppas att dottern kryar på sig och att ni får en fin helg! Kram Petra

  SvaraRadera
 4. Grattis till nytt jobb! Vad kul! Och så även med sommarstugan. Mysigt!
  Hoppas att dottern kryar på sig snart!
  Ha en skön helg!
  Kram!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en gullig hälsning till mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...