tisdag 12 februari 2013

Kaffepaus

Lite kaffepaus från uppsatsskrivandet... vad passar bättre då än att sitta och surfa runt lite för att se hur jag ska ha det i mitt nya lägenhet. Jag har bestämt mig för en vit Ektorp i alla fall... Har suktat efter den länge! 

 Eftersom vardagsrummet är väldigt litet vill jag ha det så ljust som möjligt med lite inslag av färg efter årstid. Hittade lite fina kuddfodral på jotex. 


 Dottern har bestämt att hon ska ha Engelska färger i sitt rum, flaggor, kuddar m.m. Fint tycker jag! Hon vill ha bäddsoffa och bord istället för säng och det ska hon faktiskt få. Hon börjar bli så pass stor nu så hon kan få välja lite själv. 

Jag ska även virka upp lite jordgubbar och engelsk konfekt som ska stå framme i en skål. Dessutom blir det en virkad pläd i lite pastelliga färger. Klassiska mormorsrutor :) Men jag har inte bestämt garn än, lutar åt Mandarin Petit som är 100% bomull. 


 Det blir mkt att göra till mig själv det, får ta det mellan allt det andra! Men tänkte också att jag skulle virka mig en sån här poncho till midsommar! Tycker den är SÅ fin! Den virkas i Paris, ganska tjockt bomullsgarn, så den går nog fort att göra! 


Nu har jag drömt mig bort ett tag, nu ska jag fortsätta med uppsatsen.

2 kommentarer:

  1. Vill också ta mig för att göra en pläd, men mitt tålamod är inte det bästa och jag är rädd att jag ska tröttna innan jag blivit klar. Men en vacker dag kanske ;)

    SvaraRadera
  2. Jag har ektorp soffa här hemma, en hörnsoffa och jag bara ÄLSKAR den!! Jätetsköna att sitta i och snygga.Har även vit klädsel till min men med 2 skitiga ungar hemma på heltid numera så fick jag byta tillbaka till det beiga.DOCK skulle jag vilja ha mig en grå nu. ;o)

    Plädar är fina MEN man tröttnar ju lite när man gör dom så stora...fniss...min blev ju inte som tänkt från början och nu har den legat i 2½ år med bara 30 cm kvar att virka.Får ta tag i det jag med...fniss..
    KramMAlin

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en gullig hälsning till mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...