tisdag 10 augusti 2010

Hemma igen!

Efter en helt fantastisk vecka är vi hemma från Skåne igen... ja vi har varit hemma några dagar och fixat massa hemmafix :) Det börjar likna något här hemma nu... skönt!
Här är stugan vi bodde i, strax intill Abbekås golfbana. Trevligt var det! Dock inte så grönt eftersom det knappt kommit en droppe regn på hela sommaren!

Ca 600 meter från stugan låg stranden. Ca 2 km längre bort var Mossbystrand vilket gjorde att vi var ganska ensamma på våran lilla snutt. Ganska skönt :) Barnen och mannen badade varje dag! Burr... jag lyckades doppa mig 2 dagar iaf. En dag var det ganska höga vågor vilket jag gick igång på! Blir som ett litet barn som ska leka! Barnen och jag hade skitkul!

Utsikten när vi kom upp från våran lilla skogsdunge där stugan låg såg ut så här! Älskar det! Det är så otroligt vackert!

Vi var inte alls speciellt sugna på att åka hem när det var dags. Antagligen åker vi tillbaka! Hela familjen var nöjd och barnen har varit hur duktiga som helst!
Självklart har vi åkt på loppisrundor men tyvärr så hittade jag inte så mkt... Däremot hittade jag en annan affär där jag skulle ha kunnat köpa hur mkt som helst. Men jag fick hejda mig lite :) Massor med Ib Laursen och jag köpte äntligen min efterlängtade rosa bakskål!
Nu håller vi på och tvättar ifatt all tvätt och sätter upp och fixar allt vi köpt. Vi var i Ullared också innan vi åkte till Ystad så det har blivit en hel del.
Nu är det matdags snart och sen är det pysseldags!

1 kommentar:

Tack för att du lämnar en gullig hälsning till mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...