torsdag 19 augusti 2010

Hösten kommer antågande

Idag känns det som höst när jag tittar ut genom fönstret... Nu är det bara 2 veckor kvar tills jag börjar mitt nya jobb, men jag har lite skolarbete kvar. Det känns ju lagom roligt att sitta med uppsats när jag egentligen borde vara klar.

Men vad passar bättre än en smarrig bakelse i ruskvädret? Ja, en kalorifattig sådan såklart... ;) Finns i min webshop! En vacker dag kanske jag länkar dit, när jag vågar :)

I morgon och på lördag ska jag jobba i min systers garnbutik, då finns det lite tid till pyssel. Ska försöka få ihop lite mer till shopen och dessutom ska jag stå på marknad nästa helg (sista helgen i augusti). Då blir det den årliga marknaden i Ljungsbro. Tror det är fjärde året nu, eller femte.

Ett halsband i gult som jag knåpat ihop. Ett kort halsband med lås bak, eftersom det ofta efterfrågas på marknaderna.

Här är en liten vinkel från vårt vardagsrum... mysigt att tända ljus när det är lite mörkt ute. Jag tycker verkligen om alla årstider. Tycker att det är lite charmigt! När hösten kommer får man njuta av den höga luften och den färgsprakande naturen. Vintern ska vi inte tala om! Jag älskar vintern... och har alltid gjort! Kall skön luft att andas in och gnistrande snö... finns det något bättre?! Vi bortser då från allt snöblask såklart ;) När våren kommer exploderar naturen igen och jag får massor med energi. Då vet man att en hel sommar ligger framför en. Och när sommaren kommer njuter jag av allt det gröna, av ledigheten och tiden med familjen. Och nu är det fortfarande sommar, sensommar... och jag hoppas såklart att vi får njuta av några fler varma härliga dagar innan hösten kommer på riktigt! Skönt ändå att inte vara speciellt väderberoende!
Till sist vill jag visa söta tavlor (tycker jag) som jag fyndade på en loppis nere i Skåne. Bilder av Jenny Nyström. Tyckte de var så fina så jag kunde inte motstå.

Dottern är hos en kompis och leker så nu ska jag åka och handla, sedan hämta henne. Därefter ska vi nog hem och baka bröd och mysa.

3 kommentarer:

 1. Vilken söt liten bakelse, va duktig du är!!

  SvaraRadera
 2. Smarrig bakelse! Jag bor i Söderköping så jag har säkert sett dina halsband i garnboden - jättefina!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vilken fin bakelse! Så kul att du börjat med webbshop, men klart att du ska länka dit, nu blir ju alla nyfikna ;). Jenny Nyström tavlorna är verkligen härliga. Man förknippar ju henne ofta med julmotiv, men hon har ju gjort så mycket annat fint också!

  Lycka till med skola och jobbstart!

  Kram, Nicole

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en gullig hälsning till mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...