tisdag 15 november 2011

Jag vann!

Jag var med på en utlottning hos Villa Solnäs och tro det eller ej... JAG VANN! Blev så glad att jag vann den fina påsen! Det är en mjöl/sockerpåse och kommer passa så bra i vårt kök :)

Nu ska jag på föreläsning med jobbet! En föreläsning om positivt tänkande... "det blir alltid som man har tänkt sig" heter den. Ska bli riktigt intressant faktiskt!


Men först ska jag ta en titt inne på Unnerstad gård som flyttat hit. När vi bodde i huset höll de till där ute där vi bodde. Och när vi flyttade in till stan följde de efter, hihi. Vi är faktisk grannar, samma väg, bara 4 nr ifrån. Och för er som inte vet är Unnderstad gård en fantastisk affär med lantlig inredning. Jag tycker dock att det var lite mysigare när den låg på gården, har tappat lite av sin charm nu när de flyttade in i en gammal lokal bland massa vägbyggen! Men det är lite större och utbudet är större... och nu har det kommit in massa jul i butiken... Så nu måste jag skynda mig så jag hinner sukta i 10 min innan jag cyklar iväg på föreläsningen!


Ha en trevlig kväll!


3 kommentarer:

 1. Vilken fin! Det är roligt att vinna! Jag är en sådan persons om ytterst sällan vinner någonting, men när man väl gör det så är lyckan gjort :)

  SvaraRadera
 2. Vilken fin vinst, så roligt! Och vilken lycka att ha en fin butik så nära, jag hade förmodligen sprungit in och shoppat varannan dag.. Och visst blir man lite extra sugen på shopping nu när julpyntet börjar dyka upp? =)
  Må så gott! Kram Petra

  SvaraRadera
 3. Grattis till din fina vinst! ha en fin Onsdag! kramiz Jessica

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en gullig hälsning till mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...