fredag 4 november 2011

VAB idag...

Igår var jag och hämtade dottern hos sin kusin i Stockholm (ca 40 mil tur och retur). När jag kom fram möttes jag av en ganska varm och hängig tjej. När vi kom hem och stod i hissen såg jag vätskefyllda prickar i ansiktet på henne. Hon har ju eksem i vanliga fall, men det här såg annorlunda ut. Vi tog tempen och den visade på 38,3. Idag skulle hon följa med mig till jobbet, men imorse upptäckte vi många många fler röda prickar med små vätskefyllda blåsor i över hela kroppen... skulle alltså kunna vara vattkoppor. Så idag är vi hemma och myser istället, febern har lagt sig, men hängig är hon.

Själv startade jag dagen som varje morgon... mysfrukost med tända ljus!


I söndags var jag på panduro i Stockholm. Jag hittade så mycket roligt och jag hade kunnat få med mig så mkt mer om jag haft tid. Vi klev in 30 min innan stängningsdags. 30 min är alldeles för kort tid i den affären!

Här är lite av det jag köpte. De två arken i färg med tomtar och änglar köpte jag i pysselaffären här i våran stadsdel. Jag har samlat på mig lite roliga saker här under hösten så jag ska faktiskt sätta mig med dottern i soffan en stund och pyssla... Lite annat än virkat för en gångs skull ;)
Men först vill jag bara visa en beställning som blev levererad förra veckan! Roligt med så stora beställningar!

Ha en bra dag!

1 kommentar:

  1. Hej!inget vidare med vatten koppor! önskar dig en fin helg! så roligt med leverans,mottagaren blev nog jätte nöjd! kramiz Jessica

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en gullig hälsning till mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...