tisdag 8 november 2011

Tyg och hjärtan

Jag älskar Tildatyget! Så underbara mönster och färger! Jag kan inte motstå det och numera kan man ju köpa en färdig lite tygbit 50x70 cm på panduro och det passar mig ypperligt! Jag har tänkt göra små saker av detta tyg, mer är beställt... men jag får inte riktigt till det som jag vill. Men skam den som ger sig!


Har suttit och pysslat ihop några visitkort... vet faktiskt inte om jag är så nöjd med dom, får väl se om jag tar med mig dom eller inte! På baksidan står mail och telefonnummer.
Så här blir resultatet av hjärtanen jag visade materialet till tidigare. Har bara gjort 4 st än, men fler blir det såklart!
Jag fortsätter att vabba lite till. Dottern är i stort sett frisk, men vissa koppor torkar inte upp och vissa är fortfarande vätskefyllda. Tar väl lite tid antar jag. Både Madeleine och jag börjar bli ordentligt uttråkade nu. Hon vill till skolan och träffa sina kompisar och jag vill jobba! På torsdag kan vi säkert lämna lägenhetens väggar och ge oss iväg till skola och jobb :)


Idag hade jag fått mail från universitetet, så nu drar en kurs igång där som jag har lite rester i. Hade en termin (näst sista) då jag var fruktansvärt trött och sliten och därför hamnade jag efter den terminen. Och det får jag lida för nu! Men jag vill verkligen ha min examen nu och vill få ut min legitimation. Dessutom är det frustrerande att ha det efter sig och hela tiden veta att jag måste göra det. Blir svårt att koppla av då.

Men nu ska vi nog läsa och spela lite spel tror jag!


På återseende!

5 kommentarer:

 1. Okej vad skoj :)
  Hur hittade du till min blogg då?

  SvaraRadera
 2. Visitkorten var jättefina! Klart du ska ta med dig dem. Hade själv tyckt att det skulle ha varit roligt att få ett sådant fint visitkort :)
  Kram Josefine

  SvaraRadera
 3. Jaha okej =)

  Ja jag har också följt hennes blogg emellan åt. :)

  SvaraRadera
 4. Vilka vackra hjärtan du gjort!! och visitkorten ska du absolut använda, jätte fina!!

  Ha det gott! kram

  SvaraRadera
 5. Visitkorten va jätte fina!!
  Liam är tyvärr inte bra i magen ännu och dom vet inte vad det är. Han ska få tid till ultraljud och fler prover ska tas :(

  Hoppas de är bra med er Kram

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en gullig hälsning till mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...