söndag 20 november 2011

Julmarknadspyssel

Jag tittade i min låda där resterna från förra årets julmarknad ligger... hittade då julkort, tändsticksaskar och några ljus. Jag visste att jag hade lite kvar!

För övrigt så pysslar jag så fort jag får tid... Har inte hunnit så mkt som jag velat, men det går framåt. Här är ett litet smakprov av det jag gjort...
Ljusförvaringspåsar med plats för 6 kronljus. Fint att ha som prydnad bredvid någon ljusstake.


Dessutom har jag gjort hjärtan i lite olika storlekar och tyger. Här är ett av dem!
Änglar har det virkats! Ganska många :) Det är inte eget mönster, ok... har ändrat lite men jag kan inte ta åt mig äran ;) Mönstret har jag köpt hos Ateljé Margaretha.


För övrigt så virkas det julkakor och pysslas med mycket annat! Två veckor har jag på mig! Nästa helg ska jag ju stå i Värmekyrkan i Norrköping, men då kommer jag bara sälja tvål och salvor m.m. från Söderköpings tvål och hantverksmakeri.


Den helgen då andra advent är delar jag bord med mamma och min syster och står i Brunneby. Där pågår en 4-dagars julmarknad från torsdag-söndag. Så jag sparar mina julpysslade saker tills dess. Idag har jag och dottern bestämt att vi ska ha en heldag med pyssel. Det får man ha när det regnar ute och man ska stå på marknad snart ;) Ok, vi ska ta en promenad också hela familjen. För dagsljus och frisk luft behöver ju alla!
Ha en finfin söndag alla mina kära läsare! Kram på er!

4 kommentarer:

 1. Nä men så fina tändsticksaskar ;) visst är det kul med pyssel,här regnar det i dag så det är verkligen pysselväder vi skall bort på 11 kaffe hos våra kompisar,tänkte i af plocka mossa i mängder för de bor i skogen..till kommande advents dekorationer. kramiz Jessica

  SvaraRadera
 2. Vilken talang och kreativitet du har, så mycket fint du har gjort! =)

  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Vilken fin förvaringspåse. Har önskat mig en stor golvkandelaber i julklapp. Skulle vara så fint bredvid min öppna spis och en sådan där förvaringspåse på spiselkransen :) Skulle jag få min kandelaber kommer jag höra av mig med en beställning om det går för sig?

  SvaraRadera
 4. Oj, så väldigt mycket fint du har pysslat! Den virkade ängeln är fantastiskt söt också! Hoppas nu det går bra på marknaderna, och med så fina saker gissar jag att det blir en strålande försäljning =) Må så gott! Kram Petra

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en gullig hälsning till mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...