onsdag 31 oktober 2012

Min fina dotter!

Igår var jag på Vårdcentralen och fick då reda på att min långdragna hosta, snuva och feber har utvecklats till lunginflammation. Så det blev sjukskrivning och ordinerad vila, men nu vet jag varför jag varit sjuk över 1 månad och bara blivit sämre och jag har nu fått penicillin. Skönt!
 
Igår när jag kom hem från VC, kom min fina dotter med en inslagen present...
"Mamma, jag köpte den här till dig i Ullared... egentligen skulle det bli födesedagspresent eller julklapp, men jag kom på att jag hade dubbelt. Så du får den här nu så du blir lite gladare"
 

Jag öppnade presenten och där i låg det här fina mobilskalet! Jättefint och jag blev jätteglad! Hon vet att jag blir glad av att bara ha henne nära mig, men ibland tycker hon om att få ge bort saker! Hon är fin min dotter! Och mitt i eländet med sjukdomar så finns det ju en fördel med att vara sjuk när hon har höstlov. Inte för att vi gör så mkt, eftersom jag inte har någon ork... men vi sitter tillsammans i soffan, jag är hos henne och hon pysslar.

Nu ska vi mysa vidare här! Jag ska bädda ner mig och försöka bli frisk! Ha en underbar dag alla fina människor som tittar in här! Jag är jätteglad för att ni kommer hit!
 
Sköt om er och var rädda om varandra! Kram!

11 kommentarer:

  1. Vilken fin present du fick av din dotter...Krya på dig! Kram

    SvaraRadera
  2. Krya på dej gumman ♥ Jättefin present du fick! Goa töser är värt mycket! Kram på dej nu ♥ Gunilla

    SvaraRadera
  3. Vilken söt present! Så´nt värmer. Krya nu på dig så gott du bara kan!
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Va härligt det är med omtänksamma barn. Hoppas du kryar på dig snart, nu när du fått penicilin. Kram! Eva

    SvaraRadera
  5. Aj aj det lät inget vidare!! kurera dig ordentligt nu! o mys med tösen din ;=) kram Jessica

    SvaraRadera
  6. Va bra att du fick hjälp till slut ;0)
    Krya på dig!
    mvh Agneta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det känns skönt att veta vad det är! TAck för omtanken! Kram!

      Radera
  7. Med en sån gullig dotter borde du ha blivit frisk redan! Krya på dig! Kram Lotta

    SvaraRadera
  8. kathas kortmakeri2 november 2012 kl. 19:51

    Å vilken gullig dotter du har.
    Hoppas du snart känner dig bättre och orkar pyssla lite:)
    Kram Katha

    SvaraRadera
  9. Hej!

    Det var längesen jag var inne här nu! Våra stora är ju så stora och man glömmer snabbt hur mycket tid en sån här liten tar! Det är alldeles underbart och supermysigt att ha en sån här liten Snutta igen men bloggen har tyvärr kommit i skymundan. Jag har tittat in då och då hos er andra men inte skrivit så mycket själv. Du gör så mycket fint hela tiden, helt fantastiskt vad du kan! Kakorna ser supermumsiga ut! Kan tänka mig att du snart får fullt upp inför Julen och alla marknader! Bara du blir frisk så. Usch vad trist att det har gått så långt som till lunginflammation men jag vet hur det är, man hoppas in i det längsta att det ska bli bättre och väntar och väntar med att gå och kolla upp det. Men nu håller vi tummarna för att det blir bra snarast! Så gulligt av din flicka att ge dig det söta fodralet! Krya på dig!

    Kram Susanne

    SvaraRadera
  10. Åh så gulligt av din dotter! Och vet du, när min dotter var i Ullared så köpte hon ett PRECIS likadant mobilskal till mig som jag fick, fast för iphone 3....fniss..så nu har vi "likadana"då...fniss..
    Kram MAlin

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en gullig hälsning till mig :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...